Vaata, milline on rinnahoidjate tulevik!

Dagmar Lamp
, Naine.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga naine teab, et õige rinnahoidja leidmine on üks suur vaev ja piin. Rinnahoidjad on ebamugavad, kuluvad ruttu läbi, soonivad, ajavad higistama ning lisaks koguvad kõik selle higi endasse. Milline on rinnahoidjate tulevik?

Kickstarteris, mis on nagu meie analoog Hooandja, kogub toetust põnev projekt nimega «Evolution Bra», mida võiks vabalt tõlkida kui rinnahoidjate evolutsiooni. Tegu on Kanada firma Knix Wear projektiga, mis ühendab üheks suisa kaheksa erinevat rinnahoidjat!

«Evolution Bra» valmistamiseks kasutatakse materjale, mis on antimikroobsed, tapavad halva lõhna, hülgavad niiskust ja kuivavad kiirelt. Juba praeguseks on projekt kogunud kokku vajaliku summa suisa kümnekordselt! Rahakogumise periood lõppeb 26 päeva pärast, kuid juba on kokku saadud rohkem kui 350 000 dollarit, algselt vajasid «Evolution Bra» loojad vaid 30 000 dollarit.

Tegijad ütlevad, et nende eesmärgiks oli luua rinnahoidja, mis sobib ideaalselt tänapäeva aktiivse elustiiliga naistele. Nad märgivad ka, et keskmiselt kannab naine rinnahoidjat pesemata tervelt kuu aega, mis loomulikult on rõõmusõnum bakteritele. «Evolution Bra» peaks aga seda kõike muutma, kuna sisaldab hõbekiude. Samuti saab seda kanda mõlemat pidi, muuta paelte asendit ning pakis on kaasas ka alternatiivvärvis paelad, mis lisavad veelgi võimalusi hoidja kandmiseks. Rinnahoidjat testis erinevates situatsioonides rohkem kui 50 ning kõik kinnitavad, et tegemist on just sellise riideesemega, mida naised üle maailma on pikisilmi oodanud.

Projektiga saad tutvuda ja sellele hoogu andes endale rinnahoidja soetada siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles