Meestele: häid põhjuseid, miks tasuks välja minna endast vanema naisega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Noored mehed tunnevad endast vanemate naiste vastu huvi tavaliselt sellepärast, et neil naistel on rohkem kogemusi ja nad näevad küpsemad välja. Lisaks sellele on veel mitu head põhjust, miks võiks vanema naisega välja minna.

1. Ta teab, mida ta tahab ja ta ka saab selle

Küps naine on elus nii mõndagi näinud ja kogenud, et teada, mis on kõige tähtsam, kirjutab Huff Post. Ta on saavutanud mõned eesmärgid, seadnud omale uued sihid ja teab, mille nimel tasub vaeva näha. Kuigi keskealiste puhul arvatakse tihtilugu, et kui inimene teeb oma elus kannapöörde, siis tal on kindlasti keskeakriis, on uuringud näidanud, et 40–50. eluaastates tahavad inimesed, et nende elul oleks mingi mõte. Koguni 80 protsenti selles eas olevatest inimestest tahaks oma unelmaid püüda ja järgnevate aastate jooksul rohkem anda.

77-aastane näitlejanna Jane Fonda (Scanpix).
77-aastane näitlejanna Jane Fonda (Scanpix). Foto: SCANPIX

2. Ta on enesekindel ja endaga rahul

Jane Fonda on öelnud: «Võimatu on kellegagi tõeliselt intiimses suhtes olla, kui sa ei meeldi iseendale.» See vastab tõele. Kuigi ükski naine ei saa ilmselt öelda, et ta on oma kehaga 100 protsenti rahul, õpivad naised ajapikku oma keha aktsepteerima. Üks küsitlus näitas, et kõige enam on naised oma kehaga rahul 49-aastaselt. Küpsed naised teavad, et iluvead on kõigest suveniirid, mille nad on eluteel kaasa saanud.

3. Ta teab, mida ta voodis tahab ja ta ei pelga sellest rääkida

Paljud vanemad naised võivad kinnitada, et vanemas eas on seks tunduvalt parem kui noorena. Inimesed pole enam nii ebakindlad ja nooruses kogetud kohmakad seksuaalkogemused on selja taha jäänud. Näiteks üks blogija on tabavalt öelnud, et tema koges nooruses seksi, mis oli «põnev, aga mitte rahuldav».

4. Tal on palju kogemusi

Kogemused ei tule kasuks ainult uut tööd otsides, kogemused on tähtsad ka magamistoas. Vanemad naised on piisavalt kogenud, et teada, mis neid erutab, mis partnerit erutab, ja nad võivad partnerile nii mõndagi õpetada. Magamistoast väljaspool on nad samuti kogenud – eelnevad suhted on neile paljutki õpetanud. Selle aasta alguses avaldatud uuringust selgus, et kahekümnendates mehed eelistavad vanemaid naisi. Ja tuleb tõdeda, et pole midagi seksikamat naisest, kes on õnnelik, eluga rahul ja teab, mis suunas liikuda.

5. Ta on enesekindel

Mis on tähtsam – kas see, et mees kingib sulle sõrmuse ja teil on suur maja või see, et saad jääda iseendaks? Suhetes pole see viimane alati võimalik. Partner peaks elu täiendama, mitte olema koormaks või üritama elu muuta. Iga inimene, kes on suhtes olnud, teab, kui oluline on see, et sa ei kaotaks end teise inimese mõtetesse või tõekspidamistesse. Pigem tuleks teineteist armastada ja samas anda teineteisele piisavalt ruumi, et eraldi areneda ning elada. Vanem naine võib sind tahta, kuid ta ei vaja sind.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles