Galerii: eksklusiivne juuksurisalong avas Tallinna kesklinnas uue esinduse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Septembrikuu viimane reede sai ametlikuks tähiseks, mil Solarise keskuses avas uksed uus Duglase juuksurisalong. Tegemist on juuksurisalongiketi kolmanda salongiga, mille alustalad kinnituvad tugevale vundamendile, kuid mille stiil ja suund esitleb täiuslikkust, mille poole kogu kett on suuna võtnud.

Duglas juuksurisalong on eestimaine kaubamärk, mis on juba pea viis aasta kodumaisel juuksurimaastikul suunaseadjaks olnud. Salongiketi nurgakiviks on koolitatud meeskond ja ühtne, detailideni lihvitud teenindusstandard. Kuigi alates sellest sügisest tehakse tihedat koostööd USA eksklusiivse juuksehooldusbrändiga J Beverly Hills, esitleb salongikett täiesti enda poolt välja töötatud salongikontseptsiooni. Salongi seintel olevad pildid on kõik originaallooming ning sama saab öelda ka kogu sisekujunduse kohta. 

Salongiketi juhi Ly Duglase ja disaineri Peeter Heinati koostöös valminud salongikontseptsioon  on juba ületanud ka riigipiire. Nimelt palusid brändi J Beverly Hills juhid eestlastelt luba kasutada Solarise salongi pilte oma toodete reklaampiltidena. Kui tavaliselt paluvad juuksehooldusbrändi esindajad kasutada salongis oma poolt disainitud reklaammaterjale, siis ka siin on Duglas juuksurisalong suutnud heas mõttes jõevee teistpidi voolama panna. 

Disainer Peeter Heinati poolt loodud ruumidisainis on üheaegselt rõhk nii lihtsusel kui luksusel. Esmapilgul ei pruugi klient adudagi, et kõik elemendid on täpselt paigas ja detailideni läbimõeldud. Ühtmoodi mugavalt tunnevad end selles keskkonnas nii klient kui teda teenindav juuksur. 

Avamisüritusele saabusid salongi tervitama ja imetlema nii salongiketi kliendid, koostööpartnerid kui ka moe- ja ilumaailma tegusad esindajad. Duglas juuksurisalong teeb koostööd mitmete suursuguste disaini ja moemaailma ettevõtmistega ning on nii loonud tugeva sideme moe- ja juuksuridisaini vahel. Õhtu sujuva kulgemise eest vastutas Piret Mägi, tunnustatud moeürituste korraldaja, tänu kellele on publik saanud kogeda ühtaegu nii kirevaid ERKI Moeshow'sid kui ka Disainiöö kontseptuaalsemat moeprogrammi. 

Duglas Solaris juuksurisalongi uksed on klientidele avatud seitsmel päeval nädalas Solaris kaubanduskeskuses. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles