Galerii: Raili Nõlvaku sügistalvist kollektsiooni iseloomustab kihilisus ja kombineerimine

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moelooja Raili Nõlvaku sügistalvise kollektsiooni märksõnadeks on kihilisus, erineva olemusega materjalide ja tekstuuride kombineerimine.

Inspiratsiooniallikaks on eestimaine talv oma värvituse ja pimedusega, erinevate looduses esinevate mikrostruktuuridega. Samuti eesti inimesed ise, kes sügise saabudes justkui unustavad moe ja haaravad endale selga midagi tumedat ja sooja. Raili Nõlvaku sügistalvine kollektsioon pakub toodetena välja hulga erinevaid «kihte», mida kombineerides saavutatakse veidi grungelik attitude.

Värvigamma, peegeldades Eestimaa talve värvitust, on vaoshoitud. Baasvärvidele, mustale ja valgele, sekundeerivad üksikud pooltoonid ning kontrastiks piisk eredat värvi detailide ja aksessuaaride näol.

Disainerit inspireerivad mängud vormi ja konstruktsiooniga, ning väikesed ootamatud detailid rõivaste juures. Läbiv joon disainides on kontrast range geomeetrilise loogika ning kerge naiseliku fluidumi vahel. Oma töös otsib disainer tasakaalu funktsionaalsuse ja väljendusrikkuse vahel.

Raili Nõlvaku kollektsioonide eesmärk on lisada kandja igapäevaellu eksklusiivsust läbi eripäraste lõigete ning detailide. Rõivad on keeruka disainilahendusega, kuid siiski funktsionaalsed, nooruslikult elegantsed ja šikid. Eripalgelised mõjutused on ühendatud terviklikuks kollektsiooniks, mis on intrigeeriv, kuid tasakaalus ning millest igal naisel on võimalik leida oma lemmikese.        

Raili Nõlvaku sügistalvine rõivakollektsioon on juba müügil Tallinnas Baltika kvartalis, showroomis ZERO°. Kollektsiooni esmaesitlus toimub 21. oktoobril 2015 kell 19.30 TFW Telliskivi loomelinnaku rohelises saalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles