Mood kargab kapist välja

Kristina Herodes
, Moe- ja ilutoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Vetik
"Kapist välja" saatejuht
Anne Vetik "Kapist välja" saatejuht Foto: Üle Josing ERR

Tahaksid teada, kuidas sünnib Eesti mood? Kes ei tahaks! Disainerid näivad olevat kõrgel ja kaugel, ümbritsetud glamuurist ja siidimeetritest… Kuid tegelikult on nad inimesed nagu meie! Nüüd saab uue moesaate «Kapist välja» vahendusel Eesti moe võtmetegijatele külla minna.

Anne Vetik, oled uue moesaate juht. Räägi, mis vaatajaid ootab.

See on hästi vahetu, aus ja elav saade! Käime külas disainerite stuudiotes, esimeses saates vaatame Lilli Jahilo ateljeesse, kus valmivad meie kõige punasemate vaipade kleidid, süveneme Eesti moeajalukku, anname stiilinõu.

Miks see inimesi huvitada võiks?

Mood ju ümbritseb meid kõiki, see on hea võimalus enda välimusega mängida. Kuid moega tuleb olla ettevaatlik – mitte kõik asjad pole tulnud siia ilma kõige toredamat teed pidi, võib-olla on sinu uue kleidi sees Aasia laste orjatöö. Kohalikku disaini eelistades on palju tõenäolisem, et see on loodud eetiliselt, ja ka sinu raha jääb kodumaale!

Kindlasti on põnev teada saada, mis toimub moe särava fassaadi taga. Mood ei ole ainult pealiskaudne virvarr ja glamuur, selle taga on meeletu töö, ajakulu ja vaimne pingutus.

Kust sinu enda moekirg pärit on?

Olen õppinud kunstiteadust, kuid algusest peale tõmbas moe poole. Olen tohutult õnnelik selle projekti üle! Saan vaatajatega jagada oma moekirge ja moe tegelikku olemust.

NB! Sul on harukordne võimalus pista oma nina Eesti moe sisse, lähemale kui kunagi varem! Vaata teisipäeval, 29. septembril startivat saadet «Kapist välja» kell 20 ETV2 ekraanil. Saatejuht Anne Vetik lubab vahetuid muljeid moeloojate ateljeedest ja ka paraja annuse moehuumorit, kui vaatluse alla võetakse kohalikud stiiliikoonid, nende õnnestumised ja ebaõnnestumised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles