Täpid! Lõbusate inimeste lemmikud

Kristina Herodes
, Moe- ja ilutoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igihaljalt ulakad hea-tuju-pommid. 
Sirje Eesmaa ja Annely Adermann võtsid TV3 peol külalisi vastu särtsakate täpikaksikutena. Ja vähe sellest – kogu pidu oli püsti pandud eheda mummupillerkaarina.
Igihaljalt ulakad hea-tuju-pommid. Sirje Eesmaa ja Annely Adermann võtsid TV3 peol külalisi vastu särtsakate täpikaksikutena. Ja vähe sellest – kogu pidu oli püsti pandud eheda mummupillerkaarina. Foto: ERLEND ŠTAUB (ELU24)

Kas täpid on täna trendihitt? Ei! Just seetõttu neid kanda tasubki. Osa printe kuulub vankumatu kindlusega alati moeklassika kullafondi ning vilistab hetketrendile. Sina võid niisamuti teha!

Kui kõik moemustrid korraldaksid võistluse, milline neist kõige vitaalsem on, siis võidaksid selle täpid. See muster ei viitsi ilmaski niisama hõlmal pikutada või paigal püsida, vaid ärkab otsekohe ellu! Mida kontrastsem ja korrapärasem print, seda energilisemalt see silme ees liikuma hakkab. Stoilisemad tegelased ajab selline sigin-sagin riietel tavaliselt närvi ning nad hoiavad mummumustrist turvalisse kaugusse. Mängulised natuurid aga saavad täpimöllust vaid hoogu juurde. Nii et see on omamoodi salakood – tahad leida kedagi suhtlusaldist, muretut ja elutervelt eneseiroonilist – otsi täpilisi!

Foto: Martin Perens

1. Baltman siidist taskurätt 15.99

2. Comme des Garçons täpipullover (net-a-porter.com) 235.-

3. Paul Smithi siidilips (asos.com) 110.-

4. Nicholas Kirkwood kingad (shoescribe.com) 715.-

5. Monton mummukäevõru 19.95

6. Nike täpitossud 100.-

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles