Marilyn Jurman naudib jooga õpetamist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Jurman.
Marilyn Jurman. Foto: Meisi Volt

Näitleja Marilyn Jurman avastas jooga enda jaoks umbes kolm aastat tagasi. Peagi sai see talle nii hingelähedaseks, et otsustas oma teadmisi veelgi täiendada ja joogat teistele õpetada.

«Jooga on muutnud mind kannatlikumaks, rahulikumaks ja avatumaks elu keerdkäikude suhtes,» rääkis ta Naistelehele. «See rahustab mind.»

Möödunud talvel läks Marilyn oma teadmisi täiendama It’s Yoga Helsinki joogakooli. Kursused olid väga intensiivsed ja läbida tuli nii jooga filosoofia, anatoomia kui ka näiteks sanskriti keele õpingud.  Õpe pole naise jaoks sellega veel lõppenud ning tal on plaan end ka tänavu täiendamas käia.

Joogaõpetaja tunnistus taskus, annab Marilyn Jurman ashtanga-jooga tunde erinevates spordiklubides neli korda nädalas. «Mulle kui õpetajale on suurim tunnustus, et saan koos oma õpilastega koos joogatada,» sõnab ta ja lisab, et tema trennidesse on oodatud kõik huvilised. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles