Lõbus video: julge noormees proovib naiste soenguid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Dublinis tegutsev koomik Fionn Russell otsustas proovida soenguid, mida võis näha Londoni moenädalal. Mehele tehti kaamera ees kuus soengut ja ta kommenteeris kogu protsessi ning lõpptulemust.

Esimese soengu jaoks tõmbas juuksur mehe lokkis kiharad sirgeks ja tupeeris tagumisi juukseid, et need näeksid kohevamad välja. End peeglist imetledes sõnas Russell, et tema juuksed on väga pehmed, samas pidi ta tunnistama, et meenutab üht oma endist õpetajat.

Teise soenguna katsetas mees kaht väikest krunni – sarnast soengut on kandnud näiteks Miley Cyrus ja Rita Ora. Esimese asjana tunnistas Russell, et selle soengu tegemine valmistas talle rohkem valu kui esimene. Ta võrdles end Miley Cyrusega ja arvas, et talle sobib selline soeng paremini kui Mileyle.

Kolmanda soengu jaoks föönitati mehe juuksed taha ja kinnitati paika juukselaki abil. Soeng meenutas tunnustatud näitlejanna Tilda Swintoni fassongi.

Seejärel oli aeg proovida menukat pealaele tehtud krunni. Russellile meeldis see soeng, kuid ta ei julgenud seda katsuda, kartes, et ta meeletult sügelev pea võib plahvatada. Mees luges selle soengu tegemise ajal kokku, et tema juustesse pandi 18 juukseklambrit, mis oli tema arvates üsna suur arv.

Viimaste soengutena tehti mehele Prantsuse stiilis punutised ja romantilised lokid. Punutistega julges ta end võrrelda «Troonide mängu» naistegelastega ja arvas, et see soeng polnud tegelikult kogetud valu väärt. Lokkidega tundis mees, et ta meenutab 1950. aastate koduperenaist.

Russelli sõnul oli selline muutumismäng tore kogemus, aga samas oli mõne soengu tegemine ka valus ja ta ei tahaks seda iga päev läbi elada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles