Uuring näitas, et vallalised inimesed polegi nii üksikud, kui arvatakse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled tähele pannud, et kui mõni sõber või sõbranna abiellub ja saab lapsed, siis sa näed seda inimest üha vähem? Kipub nii olema, et abielupaarid veedavad aega teiste abielupaaridega ja lastega pered eelistavad teiste lastega perede seltskonda. 

Kuigi abielludes peaks sinu sõprade ring kahekordistuma, kuna saad kindlasti ka mõned abikaasa sõbrad omale, kipub see ring sootuks kokku kuivama. Seda on kinnitanud ka teadlased: vallalistel inimestel on palju rohkem sõpru kui suhtes olevatel, kirjutab YourTango.

Pärast abiellumist seavad inimesed esikohale oma abikaasa. Vallalised keskenduvad aga iseendale ja nad saavad tegeleda sellega, millega ise soovivad. Samuti saavad nad ise valida, kellega nad midagi teevad. Paljude vallaliste jaoks võivad sõbrad olla sama tähtsad kui perekond ja vallalised vajavad oma sõpru sama palju, kui suhtes olevad inimesed vajavad teineteist. 

Suhtes olevad inimesed peavad tihtipeale kooskõlastama oma plaanid kallimaga. Probleeme võib tekitada seegi, kui su sõbra kallim/abikaasa ei salli sind. See võib tekitada ebameeldiva olukorra, sest kui sõber peab valima sinu ja oma kallima vahel, eelistab ta kindlasti viimast. Samas ei tasu seda talle pahaks panna: teadlaste hinnangul on sellised muutused paratamatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles