Kümme tõde suhte alguse kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lifestyle.msn.com loetleb kümme tõde, mida peaksid teadma kohtingute ja suhte alguse kohta.

1. Lase asjadel minna. Kui oled saatnud SMSi või e-maili ega jõua vastust ära ooda, mõtle hoolikalt järele, enne kui läkitad teele meeleheitliku sisuga sõnumi stiilis «Tahtsin lihtsalt teada, kas said minu sõnumi kätte». Tõenäoliselt kahetsed seda pärast.

2. Ole seksiga ettevaatlik. Kui sa ei tunne end temaga seksist ja eriti kondoomi kasutamisest rääkides mugavalt, ei peaks sa temaga tõenäoliselt üldse nii kaugele minema.

3. Ole realist. Kui mees jätab su justkui täiesti ilma põhjuseta maha, ei ole lahkuminekul ilmselt põhjust vaid sinu peas.

4. Tema järel. Need tähtsad sõnad - «ma armastan sind» - võiks esimest korda tulla üle tema ja mitte sinu huulte. Ka Facebookis võiksid oodata, kuni tema oma suhtestaatuse «hõivatuks» muudab.

5. Ära kiirusta. Ükski pikaajalises suhtes olev naine ei ole veel kahetsenud, et mehega kiiremini voodisse ei roninud.

6. Mõtle ette. Karjääri huvides tasub töö juures hoida vahetusriideid, kui peaks ootamatult ette tulema mõni pöörane öö.

7. Jälgi, mida ta räägib. Kui mees viitab oma eksidele korduvalt kui hulludele, psühhopaatidele või litsidele, pea meeles, et neid sõnu võib ta tulevikus kasutada ka sinu kohta.

8. See ei peaks tunduma raske tööna. Kui juba esimese kuu järel tundub, et suhe nõuab liialt palju tööd, läheb see aastaga veel kümme korda raskemaks.

9. Väärtusta end. Kui mees hindab sind või teisi naisi numbriga ühest kümneni, on tegemist luuseriga - isegi siis, kui ta annab sulle 10 punkti kümnest.

10. Suuga teeb suure linna.. Mees, kes hoopleb oma voodioskustega, on sama tobe kui mees, kes eputab oma rikkusega. Mees, kellega sa tahaksid olla koos, teab, et tegu ütleb teinekord tuhat korda enam kui sõnad. Õnneks on selliseid mehi päris palju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles