H&M paiskab peagi müüki Lanvini kollektsiooni

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alber Elbaz
Alber Elbaz Foto: H&M

Juba järgmisel teisipäeval, 2. novembril avalikustab Rootsi kiirmoekett H&M Prantsuse moemaja Lanvin kunstilise juhi Alber Elbazi ja meesteriiete disaineri Lucas Ossendrijveri kujundatud kollektsiooni, mis tuleb üle maailma müügile 23. novembril.

«Olen varem öelnud, et ma ei teeks kunagi kollektsiooni massiturule, kuid mis mind antud juhul intrigeeris, oli idee sellest, et me ei vii Lanvinit massidesse, vaid muudame H&Mi luksuslikuks,» selgitas koostöö tagamaid Alber Elbaz.

Elbaz liitus Lanvini moemajaga 2001. aastal ning on üheksa aastaga suutnud muuta 1889. aastal Jeanne Lanvini asutatud kaubamärgi ideedest ja kreatiivsusest pakatavaks. Just tema käe all on sündinud viimase aastakümne ühed suuremad trendid - paelad ja lehvid, pärlid, lõpetamata ääred ja metalsed kaunistused.

H&M on varem teinud koostööd ka Karl Lagerfeldi, Stella McCartney, Comme des Garçons’i, Matthew Williamsoni ja Sonia Rykieliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles