Pluss-suuruses modell Ashley Graham: kõik saab alguse rinnahoidjast

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashley Graham oma pesukollektsiooni moe-show'l.
Ashley Graham oma pesukollektsiooni moe-show'l. Foto: Fernando Leon/AFP

USA pluss-suuruses modell Ashley Graham on võtnud eesmärgiks tõestada, et ka kogukamad naised võivad olla edukad modellid. Sel nädalal astus Graham üles New Yorgi moenädalal, kus ta polnud mitte ainult modell – lavale jõudis tema isiklik pesukollektsioon Addition Elle. 

Ajakiri Elle püüdis kauni modelli pärast moe-show'd kinni ja rääkis temaga veidi juttu. Muuhulgas räägiti sellest, et Graham on paljudele eeskujuks.

Sinust on saanud moeaktivist. Kuidas on see teekond sinu jaoks olnud? 

See on olnud imeline. Uskumatu. Ebareaalne. Elu muutev. Ma värisen ikka veel, ma just kõndisin ju moelaval. See oli suurepärane.

Miks just aluspesu? Tundub, et sinu järele on suur nõudlus, sa võiksid ükskõik milliseid rõivaid teha.

Oodake vaid, mõned üllatused on mul veel varuks. Minu kollektsioon sai alguse 2013. aastal. Inimesed unustavad ära, et ma olen sellega juba mõnda aega tegelenud. Alles nüüd jõudis see USAsse ja ma saan sellest rohkem rääkida. Aga rinnahoidjast saab kogu riietus alguse. Kogu olemus tegelikult. Kui rinnad pole õigesti toetatud, siis võib enesekindlus kannatada ja sa ei näe kuigi hea välja. Ma olen alati öelnud, et alustama peab rinnahoidjast.

Millele sa moelaval olles mõtled?

Viimane mõte enne tänast moe-show'd oli: «Ma ei suuda uskuda, et ma ei proovinud seda rinnahoidjat varem selga.» Mõned asjad kiskusid rinnahoidja juures. Sageli meenuvadki sellised viimase minuti asjad, mis on meelest läinud. Aga ma ütlesin endale: «Ma tean, et näen hea välja.»

(Sipa)
(Sipa) Foto: Patrick McMullan Co./McMullan/Sipa USA

Paljud neiud näevad sinus eeskuju. Kuidas sa sellesse suhtud?

See on imetore! Minu arust on väga vähe kuulsusi, kes räägiksid tselluliidist ja kehakaalust ja naiseks olemisest ühiskonnas, mis jumaldab saledat figuuri. Ma olen hea meelega inimene, kes neist teemadest räägib. Ma tunnustan enda ümber olevaid naisi ja julgustan teisigi tundma end omas nahas mugavalt hoolimata vanusest, rassist või kehakujust. Ma usun, et me peaksime noorema generatsiooniga rohkem rääkima.

Kuidas noored neiud ise sinuga suhtlevad? Kas nad tunnevad sind tänaval ära või otsivad sotsiaalmeedias kontakti?

Pärast seda, kui ma tegin fotoseeria ajakirja Sports Illustrated, tuntakse mind pidevalt ära. See on hullumeelne. Mõned arvavad, et ma olen nende hea sõbranna ja nad tahavad mind kallistada ning räägivad, mis nende elus toimub. See on armas. Mulle meeldib see. Ma saan fännidelt palju kirju, minuga võetakse sotsiaalmeedias ühendust. Tavaliselt tehakse seda selleks, et mind tänada.

Kas fännid on sinult pesu kohta nõu küsinud?

Nad teevad seda kogu aeg! Käisin üks päev Victoria's Secreti pesupoes ja üks naine pöördus minu poole, ta vist arvas, et ma töötan seal. Ma ütlesin talle, et tema valitud rinnahoidja korvid on tema jaoks liiga väiksed ja seljaosa oli liiga lai. Ta oli üllatunud, kuna müüja oli just seda rinnahoidjat talle soovitanud. Ma aitasin tal uue leida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles