Küsitlus näitas, et paljud mehed jätaksid naise kaalutõusu tõttu maha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas mõned lisakilod võivad suhtele lõpu teha? Meestele suunatud veebileht AskMen viis läbi küsitluse, millest selgus, et paljud mehed ei oleks suhtes naisega, kes võtab suhte jooksul kaalus juurde.

AskMen tegi koostööd naistele mõeldud veebilehega Cosmpolitan, et kindlaks teha, kuivõrd erinevalt suhtuvad mehed ja naised kohtingutesse, seksi, elustiili jms. Küsitlusest võttis osa peaaegu 80 000 inimest.

Kui osad naised (20 protsenti) tunnistasid, et neid ei häiriks partneri kaalutõus, siis suur hulk mehi (48 protsenti) ütles, et nemad kaaluksid kallima kaalutõusu korral suhte lõpetamist. Küsitluses ei uuritud seda, kui väike või suur kaalutõus on meeste jaoks otsustava tähtsusega, kuid loodetavasti ei hakka keegi väikeste kaalukõikumiste tõttu suhet lõpetama. Samuti tahaks loota, et rasedusest tingitud kehakaalu tõusu ei pane ükski mees naisele pahaks, sest koguni 70 protsenti küsitluses osalenud naistest sõnas, et nad tahaksid kunagi lapsi saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles