Kristina Herodes: mis on moe mõte?

Kristina Herodes
, Moe- ja ilutoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gloria Veinikeldri 20.juubel!
Kristina Herodes ja Marko Külaots
Gloria Veinikeldri 20.juubel! Kristina Herodes ja Marko Külaots Foto: Tiit Mõtus

Hurraa! Vastalanud sügishooaeg pakub sadu võimalusi, kuidas hoopis uue nurga alt hea välja näha ja oma riidekapis korralik revolutsioon korraldada. Ja meie, moeinimesed, ainult tutikatest trendidest, parfüümipilvedest ja meigipurkidest ju elamegi…

No see viimane on õnneks nali! Triigitult-viigitult täiuslike stiilitaride hulka ei kuulu mina kindlasti mitte. Kohe ma tõestan, et see on nii.

Mu kapis elab kleite, millel on vanust 25 aastat, ja ma kannan neid siiani! Üks eriti eakas disainimonstrum lausa pritsib 80ndate vulgaarsust ja oh imet – täna on see kõik taas in!

Aga aina hullemaks läheb – mu salakirg on koguda tõeliselt jõledaid riideid. Ning ma ka kannan neid ja traumeerin oma kõrgelt arenenud ilumeelega kallimat. Ja vahel veedame terve nädalalõpu põnnidega pidžaamades – mmmm, milline mõnus moepuhkus!

mu salakirg on koguda tõeliselt jõledaid riideid. Ning ma ka kannan neid ja traumeerin oma kõrgelt arenenud ilumeelega kallimat.

Mida ma selle kõigega öelda tahan? Ainus point minu jaoks moest kirjutada, on päästa armsad inimesed enda kõrval trendiorjusest. Kasutage trende enda huvides – uut inspiratsiooni ja vaheldust vajame kõik juba selleks, et enda ümber keevat elu erksa pilguga vaadata. Moesuundi uue seadustekoguna võtta on keelatud! Stiilivärskendus on võrratu – päevad saavad uue sära, kuid sa võid rahumeeli ka vana kleidiga edasi käia, taevas ei kuku sellest alla!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles