Moekad jalanõud, mida ekspertide hinnangul ei tasuks soetada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: XPOSURE

Moes on palju vastuolusid, mõelgem kasvõi ilma varrukateta, ent kõrge kaelusega pluusidele. Kui mõned vastuolud on lõbusad ja trendikad, siis teised on pigem sellised, mis ajavad segadusse. Ent moeeksperdid on ühe trendika eseme suhtes üksmeelel: varbaid paljastavaid saapaid ei tasuks sel sügisel kanda.

Esiteks tekib küsimus, millise hooaja jaoks on varbaid paljastavad poolsaapad või saapad mõeldud? Kindlasti mitte talveks ja ka suvel oleks veider neid kanda. Vahest ehk soojaks sügispäevaks? Samas tuleb sügisel arvestada võimalusega, et võib sadada vihma, kirjutab Huff Post Style.

Sellised saapad on sobilikud vaid siis, kui väljas on kuiv ja soe ilm, ent ka sel juhul ei pruugi need sügisel olla parimaks valikuks.

Paljudes moeekspertides tekitab küsimusi see, kuidas on taoline trend üldse alguse saanud, võib vaid arvata, et ju siis on sellel trendil järgijaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles