Kõige tüütumad suvised trendid, mille võiks juba unustada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läbipaistev kleit sobib punasele vaibale, aga mitte mujale. Pildil modell Alessandra Ambrosio.
Läbipaistev kleit sobib punasele vaibale, aga mitte mujale. Pildil modell Alessandra Ambrosio. Foto: Matt Crossick/Empics Entertainment

Sügis on tore aeg: saab erinevaid aiasaadusi purki panna, talvise puhkuse peale mõelda ja suvise garderoobi sügise oma vastu vahetada. Enne, kui hakkad sügisele sobilikke rõivaid lahti pakkima, tasuks meelde tuletada, millised suvised trendid muutusid niivõrd tüütuks, et neid ei tahaks järgmisel suvel enam näha.

Ilu- ja moeportaal Glamour tõi välja mõned suvised trendid, mis tuleks kiiremas korras unustada.

1. Skandaalsed läbipaistvad kleidid. Sellised kleidid sobivad nn punase vaiba üritustele, aga sellega läbipaistva kleidi kasutusvõimalused ka piirduvad. Kavalalt paigutatud kaunistused ja tikandid varjavad küll strateegilisi kohti, aga üldiselt jätab see kleit mulje, et kandja on alasti.

Karlie Kloss (Empics)
Karlie Kloss (Empics) Foto: Sven/AFF/EMPICS Entertainment

2. Kobakad platvormkingad. Platvormkingade suureks plussiks on see, et need teevad kandja pikemaks, kuid samas on jalas mugavad. Seetõttu ei tasuks neist ka täielikult loobuda. Pigem tasuks garderoobist välja visata need kingad, mis on liiga kobakad ja suured. 

Kylie Jenner (Empics)
Kylie Jenner (Empics) Foto: XPX/Starmax/EMPICS Entertainment

3. Lapitud teksased. Teksased, mis on mitut värvi sinised, olid kevadel ja suvel väga trendikad, kuid sügise saabudes võiks neid pikemalt mõtlemata loobuda. Sellised teksased pakuvad tavalistele teksastele vaheldust, kuid nüüd on paras aeg need kapisügavustesse pakkida või sootuks välja visata.

Sarah Jessica Parker (BuzzFoto)
Sarah Jessica Parker (BuzzFoto) Foto: Josiah Kamau/Josiah Kamau/BuzzFoto.com

4. Ümarad päikeseprillid. Supermodellid Miranda Kerr ja Behati Prinsloo armastavad neid, kuid ümmargused päikeseprillid pole kunagi niivõrd elegantsed ja šikid kui kandilised või kassisilmakujulised prillid. 

Behati Prinsloo (BuzzFoto)
Behati Prinsloo (BuzzFoto) Foto: Josiah Kamau/Josiah Kamau/BuzzFoto.com

5. Ühe kõrvarõnga kandmine. See trend sai alguse 2014. aasta sügismoe show'delt. Paljud tuntud moeloojad saatsid modellid lavale vaid ühe kõrvarõngaga. 

Tyra Banks (Sipa)
Tyra Banks (Sipa) Foto: Byron Purvis/SIPA/Byron Purvis/SIPA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles