Kuidas kindlaks teha, kas su kallim on usaldusväärne või mitte?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oled alles astunud uude suhtesse ja loodad, et sel korral peab suhe võimalikult kaua vastu. Samas on praegusel ajal üsna keeruline teada, kas ja keda saab usaldada. Kuidas saaksid kindel olla, et uus kallim on usaldusväärne?

Usaldusväärsus on miski, mis tavaliselt selgub aja jooksul. Ent ka suhte alguses on mõned märgid, mis aitavad kindlaks teha, kas kallim on usaldusväärne või mitte, kirjutab YourTango.

1. Jälgi teisi inimesi kallima elus. Kas tal on sõprussuhteid, mis põhinevad vastastikusel usaldusel? Kas teised kiidavad seda, kui usaldusväärne su kallim on? Selle põhjal, millised on tema suhted teistega, saab nii mõndagi kindlaks teha.

2. Võta aeg maha, et teda tundma õppida. Mida kauem sa kedagi tunned, seda paremini õpid teda tundma ja tal pole kuigi lihtne oma tõelist palet sinu eest varjata.

3. Usu seda, et tegudel on suurem kaal kui sõnadel. Usaldusväärsed inimesed ei kuluta oma energiat sellele, et teistele rääkida, kui usaldusväärsed nad on. Nad lihtsalt tegutsevad omasoodu ja ajavad oma asja.

4. Pane tähele, kuidas ta igapäevaseid asju teeb. Kui te peate kokku saama, kas ta jõuab õigeks ajaks kohale? Kas ta peab oma lubadustest kinni? Kui saad teda väikeste asjade puhul usaldada, siis see annab üsna hea ettekujutuse ka suuremate asjade kohta.

5. Kas ta süüdistab teisi? Kui miski läheb halvasti, kas ta tunnistab oma viga või süüdistab kedagi teist? Usaldusväärsed inimesed vastutavad oma tegude eest, mitte ei süüdista teisi.

6. Kas ta liialdab? Kui kallim räägib sulle sageli lugusid, mis tunduvad olevat liiga head, et tõele vastata, siis ilmselt nii see ka on.

7. Ära lase end komplimentidega ära osta. Kas kallim lubab sulle tuua kuu ja tähed taevast alla? Kas tema komplimendid on ilmselgelt üle paisutatud? Kas sulle tundub, et teda juhivad pigem tema enda eesmärgid ja vajadused, kui siiras soov sind tundma õppida?

8. Kas ta üritab midagi varjata? Kui partner on pidevalt kaitsepositsioonil või pigem varjab sinu eest, kus ja kellega ta on olnud, siis võib-olla tahab ta sinu eest mõnda saladust hoida. Pane tähele sedagi, kas partner üritab sind oma elus teatud asjadest eemale hoida. 

9. Ära jäta flirtimist tähelepanuta. Sind peaks väga ettevaatlikuks muutma see, kui partner flirdib mõne teise naisega. Teistega flirtimine pole sinu suhtes kuigi austav ja austuse puudumine on sama halb kui usalduse puudumine.

10. Ole «väikeste valgete valede» suhtes ettevaatlik. Kui partner valetab suhte alguses väikeste asjade kohta, siis aja jooksul võivad tema valed üha suuremaks paisuda. 

11. Esita otseseid küsimusi. Kui kahtlustad, et kallim pole sinuga kuigi aus ja otsekohene, pea meeles, et sa oled tõde väärt. Ole julge ja esita partnerile otsekoheseid küsimusi.

12. Usalda, kuni ta pole sind vastupidises veennud. Kui oled minevikus haiget saanud, siis võib sul vabalt olla tunne, et sa ei saa kallimat usaldada enne, kui ta pole su usaldust välja teeninud. Aga usaldamatus võib areneva suhte ära rikkuda. Usu oma partnerist parimat, kuna tema suureks sooviks võib olla su ootustele vastata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles