Naine kirjutab: olen suhtes kahe mehega, kas peaksin neile sellest rääkima?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

«Pärast mitut aastat vallalisena, hakkasin uuesti kohtingutel käima ja viimased kuus kuud olen olnud seksuaalses suhtes kahe mehega. Nad kumbki ei tea sellest ja kumbki pole soovinud minuga ka püsisuhet luua. Ma võiksin samamoodi jätkata, kuid mu sõbrannad on öelnud, et see pole meeste suhtes aus. Mida teha?» uurib murelik lugeja.

Tema murele vastab Daily Maili suhtenõustaja Rowan Pelling.

«See, mida edasi teha, sõltub neist meestest. Kui kumbki mees pole sellest küsimusest teadlik (kuidas sa suhtuksid sellesse, kui su naine käiks kohtamas veel ühe mehega?), siis on raske vastust anda,» tunnistas Pelling.

Tema sõnul tasuks mõelda sellele, kas kumbki mees on koosolemise ajal maininud, et nad tahaksid monogaamset suhet. Kui on, siis võib olukord üsna keeruliseks muutuda. «Paljud inimesed ei aruta suhte alguses, mida nad suhtelt ootavad. Aga see ei tähenda, et nad lepiksid sellega, et kallimal on mitu silmarõõmu,» hoiatas Pelling.

Võimalik, et naine soovis end pärast pikka vallaliseelu veidi vabaks lasta ja selles pole midagi imelikku, kuid puhta südametunnistuse jaoks oleks parem, kui kõik asjaosalised teaksid, mis toimub. «Suhetes tasuks alati käituda ja teisi kohelda nii, nagu sa tahad, et teised sind kohtleksid,» märkis Pelling.

«Tundub, et sa ei taha otsust langetada, aga kas sa saad lõputult olla suhtes kahe inimesega? Üsna väsitav on kahe inimesega intiimsust ja armastust jagada ning seda salajas hoida,» sõnas Pelling ja küsis, kuidas saab naine mehi usaldada, kui ta teab, et pole ise nendega täiesti aus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles