10 kuulsust ja nende hea vormi saladused

Dagmar Lamp
, Naine.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez Foto: Sipa USA / Scanpix

Kuulsuste õlul lasub raske koorem – alati tuleb näha välja kuum ja vormis. Sageli aetakse end supervormi mõne filmirolli nimel, kuid juhtub ka nii, et tervislikud eluviisid jäävadki püsima. Siin on 10 kuulsust, kes on end hiilgavasse vormi ajanud – milles seisneb nende saladus?

  1. Paul Rudd (46). See Ameerika näitleja peab tervislikult elamist üldiselt au sees. Viimati ajas ta end aga äärmiselt heasse vormi Marveli filmi «Sipelgamees» jaoks. Sel puhul eemaldas ta oma menüüst terveks aastaks süsivesikud ja alkoholi ning treenis pööraselt.
  2. Gwen Stefani (45). Lauljatar hoiab end vormis jooksmise ja suusatamisega, aga eriti armastab ta poksimist, jõutreeningut ja kardiot. Ega selliseid kõhulihaseid pelgalt sörkimisega saagi!
  3. Gerard Butler (45) pidi filmi «300» jaoks jõudma nelja kuuga Sparta sõdalase vormi. Ta jälgis oma söömist ning lülitas treeningrežiimi 300 kordusega Sparta treeningu, mis koosneb kükkidest, lõuatõmmetest, kätekõverdustest, raskuste tõstmisest jms. Treening oli aga nii intensiivne, et kui Butler võtete järel sellega lõpu tegi, kaotas ta kogu lihasmassi. Nüüd panustab ta tervislikku toitumisse ja mõõdukamasse trenni.
  4. Bradley Cooper (40) võttis enda rabava vormiajamise ette filmi «A-rühm» jaoks. Ta loobus suhkrust, soolast, jahust, alkoholist, võileibadest ja tegi iga päev kaks tundi personaaltreeneri käe all jõusaalitrenni.
  5. Cameron Diaz (43) on oma treeningkavasse lülitanud pilatese, kardio ja jõutreeningu. Tema personaaltreeneri sõnul on selline kombinatsioon naistele vanuses üle 30 parim, et treenida lihaseid, hoides need samas kaunid ja paindlikud.
  6. Jessica Bieli (33) hea vormi saladus on piisav uni, rohke veejoomine, tervislik toit ja alkoholist hoidumine. Ka harrastab näitlejanna joogat ja rannavollet ning käib koeraga jooksmas.
  7. Adrien Brody (42) kaotas kuue nädalaga 16 kilo ühe filmi jaoks ning kasvatas 11 kilo lihast teise tarvis. 2002. aastal pidi Adrien filmis «Pianist» mängimiseks kaotama nii palju kaalu kui võimalik ning see tasus ära – temast sai ajaloo kõige noorem meesnäitleja Oscari võitja. Kaheksa aastat hiljem pidi Brody «Kiskjate» jaoks kasvatama lihasmassi, siis kaotas ta menüüst alkoholi ja suhkru ning tegi kuus päeva nädalas jõutrenni.
  8. Jennifer Garner (43) on tunnistanud, et pere suurenedes  hakkas talle tunduma, et trenniks on võimatu aega ja energiat leida – kuni mõistis, et tal pole energiat hoopis seetõttu, et ta ei tee trenni. Nüüd kasutab Garner personaaltreeneri abi ja leiab pilateseks aega hommikul kell 6.
  9. Jennifer Lopez (46). Selle Ladina-Ameerika lauljatari ja näitleja figuur on paljudele eeskujuks. Tema sõnul on parim motiveerija tähtaeg: kui ees seisab uue muusikavideo filmimine, tuleb hoogsamalt trenni teha. J-Lo on Tracy Andersoni treeningkavade suur austaja.
  10. Madonna (57) treenib nii tõsiselt, et tal on lausa oma jõusaal, kus ta veedab kolm-neli tundi kuuel päeval nädalas. «Menüüsse» kuuluvad kardio, ujumine, rattasõit, ratsutamine, jõutreeningud, pilates, jooga. Madonna peab ka ranget dieeti, väldib mulliga jooke, suhkrut, pool- ja valmistooteid ning muud ebatervislikku.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles