Galerii: Läti moebränd NóLó kutsus moegurmaanid moekale pärastlõunale

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Läti moebränd NóLó esitles moekal pärastlõunal oma sügistalvist kollektsiooni, mis on sel hooajal pühendatud iseloomuga naisele. Kollektsiooni tutvustas Lätist kohale saabunud NóLó disainer Viktoria Joniene. 

NóLó esitles Ülemiste Keskuses asuvas kaupluses oma külalistele naiste sügistalvist kollektsiooni, mis sel hooajal on loodud iseseisvale, aktiivsele ja tugevale naisele, kellel on arvamus, mida edasi anda, ning stiil, mida näidata. Kollektsiooni vaieldamatud hitt-tooted on erinevate värvivariatsioonidega karvased vestid. Lisaks jäävad NóLó kollektsioonist silma meestemoest laenatud detailid ning mängulised tegelased laste mänguasjade varamust.

Tavapärase moeetenduse asemel tutvustas NóLó oma sügistalvist kollektsiooni rohkete mannekeenide abil, mille stiliseeris moeblogija ja ajakirja MOOD moetoimetaja Aljona Sokolovskaja. NóLó Ülemiste Keskuse kaupluses toimunud üritust külastas lisaks kohalikele moegurmaanidele ka tuntud Läti moeblogija Alina Keller. Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles