Vaata, kuidas mahub beebi naise kõhtu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Caro/ScanPix

Hollandi fotograaf Marry Fermont pildistab vastsündinud imikuid vahetult pärast ilmaletulekut, et näidata, millises asendis on laps ema kõhus. 

Kui Fermont sünnifotograafiaga alles alustas, näitas üks ämmaemand vanematele nende äsja sündinud beebit sellises asendis nagu ta oli ema kõhus. Sellest tehtud foto läks noortele vanematele väga südamesse, kirjutab Huff Post.

«Iga kord kui nägin sünnitust, ei suutnud ma uskuda, et see beebi tuli just naise seest välja,» rääkis Fermont. «Sa näed seda juhtumas, aga nii raske on ette kujutada, et ta oli seal kõhus üheksa kuud. See on lihtsalt fantastiline kui ämmaemand või isa saab näidata, kuidas laps kõhtu ära mahtus.»

Fermonti sõnul saab tema piltide järgi hästi aimu, kuidas see tegelikult võimalik on. Kuna beebi tunneb end emaüsas väga turvaliselt, ei ole ka ohtu, et sellise pildi tegemine talle ei meeldiks. Suurem osa vastsündinutest rahuneb looteasendis ruttu maha.

Marry Fermont oli fotograafiks täpselt 99 sünni juures ning sajanda korra pühendas ta enda lapse ilmaletulekule. Vaata kõiki pilte pisibeebidest siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles