Vaata: H&Mi võimas reklaamvideo ütleb, millist moereeglit ei tohi kunagi rikkuda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

Septembri algusest on H&Mi kauplustes olnud müügil denimikollektsioon, mille kangad on valmistatud rõivaste kogumise algatuse käigus H&Mi rõivakogumiskastidesse toodud esemetest. Seoses sellega tehti ka filmiklipp, mille sõnum on selge: moes ei ole reegleid peale ühe – saada rõivad uuele ringile!

H&Mi ambitsiooniks on sulgeda moe väärtusahel. Kogudes (mitte ära visates) vanu rõivaid ja valmistades neist uusi esemeid saame täiesti muuta seda, kuidas mood valmib. Väheneb vajadus värskete ressursside järele ning loomulikult ka surve, millega moetööstus planeeti kurnab.

Tasub meeles pidada, et igaüks saab moe väärtusahela sulgemisele kaasa aidata, tuues oma kasutud rõivad H&Mi kauplustes asuvatesse kogumiskastidesse. Alates 2013. aastast on H&Mi kliendid üle maailma saanud tuua H&Mi kaupluste kogumiskastidesse kõikidelt brändidelt pärit igas seisukorras vanu rõivaid, kardinaid, rätikuid ja kangaid, mille vastu antakse sooduskupong. Hetkeseisuga on ülemaailmselt kogutud 14 000 tonni rõivaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles