Tantra päästab seksijärgsest energialangusest

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.indigolapsed.ee

Bändi Indigolapsed eestvedaja Tom ehk Toomas Valsberg (28) rääkis ajakirjale Naised, et kaks ja pool aastat tagasi Taisse sattudes oli ta peaaegu valmis elama tsölibaadis, sest pärast seksi tekkis tal alati tohutu energialangus - joogakoolis tantrakursuse läbinuna õppis ta aga kogema vastupidist.
 

«Tavaline seksuaalakt on nagu orgasmiralli kahekesi Mount Everesti tippu, mille kulminatsioon kestab viis kuni kakskümmend sekundit, kui sedagi. Tantristlik akt on aga nagu kahekesi ratsutamine imeilusal maastikul, kus vahepeal on orud ja mäed ja kunagi ei tea, mis ees tuleb. See on sujuv orgastiline tee, mille eesmärk on puhastuda, kogeda tingimusteta armastust ja tõsta oma teadvusetasandit,» selgitas Tom tantristliku seksi olemust.

Igal tantraga tegeleval inimesel kaovad Tomi sõnul suhteliselt ruttu ära füüsilised piirangud seksuaalses mõttes ja partnerid saavad ise valida, kui kaua armuakt kestab - kas tegu on pooleteisttunnise tantristliku kähkukaga või millegagi, mis kestab kordades kauem -, kuid ajal polevatki tegelikult tähtsust, sest kõige tähtsam on armastuse energia.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles