Päikesekuldsed kiharad

Kristina Herodes
, Moe- ja ilutoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui otsus tehtud, et suvi ei lahku sinu lähedusest iial, tasub kauni jume kõrval särama lüüa ka juuksed. Suviseim look on kergelt sasitud, tuulest viidud loomulikud lained, millele annab kauni tekstuuri ja imelise läike kerge õli. Elustiili lemmikud on siin.

Päikesekiire-soengu abc:

•    Esmalt tants – kullasäraõlisid tuleb korralikult loksutada – ja alles seejärel algab lõbu!

•    Kanna väike kogus õli niisketesse juustesse, siis hajub see paremini. Piisab pisikesest piisast!

•    Õli ei muuda puhast juust rasvaseks, kuid tekstuur jääb siiski erinev – pealispind säravam, juus veidi raskem ning lokid-laine on hoopis paremini näha kui äsjapestud kahupeas.

•    Paljudel meist on juustes veidi loomulikku lokki, mille saab vajutades kergelt esile tuua. Kui tahad tugevamat lainet, pane veidi niisked juuksed pealaele patsi või krunni ja kuivata mõnus sasine boheemilokk sisse.

•    Põhitrikk – unusta viimistlus! Las lakk lehvib ja läigib vabalt-vallatult, lahtikammimise asemel sasi juuksed lihtsalt sõrmedega läbi ja võidki alustada oma päikeselist päeva!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles