Miks jahivad mõned vallalised naised abielumehi?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

August oli armastuse jaoks üsna karm kuu. Häkkerid avalikustasid Ashley Madisoni kasutajate andmed ja sellest võis paljudele naistele jääda mulje, et mehed ainult petmisele mõtlevadki. 

Tegelikult on kindlaks tehtud, et petmine puudutab nii naisi kui mehi ja teatavasti ei saa ükski abielumees ju üksinda kõrvalsuhet luua. Selleks on tarvis ikka kahte inimest. Miks on aga abielusõrmus niivõrd mõjuvõimas, et tekitab vallalistes naistes mehe vastu suurt huvi? Women's Health Magazine tõi välja mõned võimalikud selgitused.

1. Abielumees on juba korra tõestanud, et ta on suuteline ühele naisele pühenduma

Naised heidavad meestele tihtipeale ette seda, et mehed ei soostu neile pühenduma. Abielumeeste puhul on aga lugu teine, kuna nemad on abielludes juba tõestanud, et on püsisuhteks valmis. See muudab neid vallaliste naiste silmis väga atraktiivseks.

2. Ta on (ilmselgelt) täiskasvanud

Statistilises mõttes võib öelda, et «abielumehed on tõenäolisemalt haritud, neil on kindel töökoht ja sissetulek, nad on vastutustundlikumad». Abielluda võib igaüks, kuid seda peetakse siiski küpsuse märgiks, kui sa oled otsustanud oma elu ametlikult kellegi teise omaga siduda. Kui vallaline naine on siiani kokku puutunud meestega, kes armastavad arvutimänge ja elavad koos emaga, siis pole mingi ime, miks ta ühel hetkel võib oma tähelepanu suunata hoopis abielus olevale mehele.

3. Ta ei heida sulle intiimsusprobleeme ette

Abielumees võib küll kõrvalsuhte luua, aga ta teab, et ei tohi armukesega liiga lähedaseks muutuda. See on aga hea uudis neile naistele, kel on raskusi enda avamise ja usaldamisega. Vallaline naine võib abielumehe vastu huvi tunda just seetõttu, et ta pole ise valmis või ta ei soovi püsisuhet. Seega ta valib mehe, kes pole tema jaoks tegelikult saadaval. 

4. Ta tekitab naises hea tunde

Abielus olev mees riskib paljuga, kui ta saadab oma armukesele sõnumi, flirdib või magab temaga. Vallaline naine võib sellises olukorras mõelda, et kuna mees on abielus, ent pöörab talle tähelepanu, siis on naine mehe jaoks väga eriline. Naine teab, et mehel on paljutki kaotada, kuid sellest hoolimata soovib mees temaga olla. 

5. Ta tekitab naises tunde, et see suhe on üks suur seiklus

Kõrvalsuhtes on panused väga kõrged. Kõigest üks telefonikõne mehe abikaasale ja kogu abielu või isegi perekond on lõhutud. Armukese rollis olevad naised võtavad kõrvalsuhet alguses võib-olla kergekäelisemalt, kuid ajapikku hakkavad nad üha enam mõtlema sellele, kas ja millal mees lõpuks oma abikaasa maha jätab. Suhteekspertide hinnangul võivad armukese rollis olevad naised armastada draamat ja seetõttu nad ongi armukesed, sest tavaline suhe ei pakuks neile rahuldust.

6. Abielumehest jääb mulje, et tegemist on hea mehega

Kui naine käib järjest kohtingutel meestega, kes ei avalda talle millegagi muljet, siis võib kergesti tekkida tunne, et maailmas pole enam ühtegi normaalset meest. Siis tuleb aga naisele meelde, et head mehed on juba võetud ja ta hakkab rohkem tähelepanu pöörama meestele, kes on püsisuhtes või abielus. 

7. Keelatud vili on ikka magusam

Leidub ka selliseid naisi, kes hakkavad meeste vastu huvi tundma alles pärast seda, kui mees on abiellunud. Üks naine on ju mehele võimaluse andnud ja temaga oma elu sidunud, järelikult on selles mehes midagi, mida naised hindavad. See tekitab uudishimu ja vallalisel naisel võib olla kiusatus asja lähemalt uurida ning kogeda seda, mida abielumees muidu pakub ainult oma kaasale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles