Sõbralikult lahutanud paar tegi algust uue selfitrendiga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Kui Kanadas elav Shannon Neuman eelmisel nädalal Facebooki ühe pildi postitas, polnud tal aimugi, et sellest saab alguse uus trend. Pildil oli Neuman ja tema sel hetkel juba eksabikaasa, foto oli tehtud kohtumaja ees vahetult pärast nende abielulahutuse jõustumist. 

Neumani eeskujul on ka mitmed teised paarid hakanud tegema n-ö lahutusselfisid. Paaride sõnul on see hea viis, kuidas sõpradele ja tuttavatele märku anda, et nad läksid küll lahku, aga kõik on sellest hoolimata hästi, kirjutab Glamour.

Shannon Neuman kirjutas oma foto alla järgmise teksti: «Siin oleme Chris Neuman ja mina eile pärast abielulahutuse sisse andmist. Aga me naerame!? Jah, me oleme sellised veidrikud. Kas me naerame sellepärast, et partner, kelle me valisime terveks eluks enda kõrvale, polegi inimene, kellega tervet elu koos veeta? Muidugi mitte. Me naerame, sest me tegime midagi erakordselt (vähemalt enda arvates). Me lõpetasime oma abielu austavalt, läbimõeldult ja uhkelt nii, et me saaksime edasi liikuda oma lapsi koos kasvatades, peamiseks põhjuseks oligi ju see, et lapsed ei peaks poolt valima. Nad ei pea kunagi mõtlema, mis suunas pärast jõulukontserti joosta, sest me istume kõrvuti. Nad ei pea oma pulmi planeerides vaeva nägema, sest me istume kirikus ühel pool - alati nende pool. Meil on olnud raske, aga koos oleme välja mõelnud eduka plaani, et olla kaks vanemat, kes elavad kahes majas ja kes armastavad neid kaks korda rohkem.» Pildi all on veel märksõnad #teamneuman ja #divorceselfie.

Shannon Neumani fotot on jagatud 34 292 korda ja tema algatatud trend kogub populaarsust.

Vaata Shannoni lisatud fotot siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles