Rinnahoidja – rõivaese, mida mehed ei mõista

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised teavad, et rinnahoidja võib pakkuda rindadele vajalikku tuge ja vormida rinnapartiid nii, et see näeks rõivaste all kaunim välja. Ent meeste jaoks on rinnahoidja müstiline rõivaese, mille otstarvet nad ei mõista.

Cosmpolitani meessoost toimetaja Frank Kobola tunnistas ausalt, et tema ei mõista rinnahoidjaid ega seda, miks naised neid kannavad. Ta tõi välja koguni kümme põhjust, miks meestel on keeruline rinnahoidja otstarvet mõista.

1. Mehed ei mõista seda tunnet, mis tekib rinnahoidjat seljast võttes. Paljud naised on mulle kirjeldanud seda tunnet ja jääb mulje, et see tunne on kordades parem lihtsalt aluspesu seljast võtmisest. Uskumatu, et naised saavad iga päev kogeda nii head tunnet vaid tänu sellele, et võtavad ühe riideeseme seljast.

2. Mehed ei mõista, miks on naistel mitu erinevat rinnahoidjat. Mees võib ka minna poodi ja soetada aluspesu, mis tekitab temas erilise tunde (nt siidised aluspüksid). Samas võib mees uhke ülikonna all kanda mitu aastat vanu boksereid ja keegi ei saa sellest aru. Naiste jaoks paistab aluspesu olevat tähtsam.

3. Mehed ei mõista, mis tunde tekitab ilma rinnahoidjata olemine. Mehed võivad käia ilma aluspüksteta ringi, aga see ei pruugi olla kuigi... hügieeniline. Tundub, et ilma rinnahoidjata olek tekitab teatud vabaduse tunde, mida ei saa millegi muuga võrrelda.

4. Mehed ei mõista, miks peab rinnahoidja värvitoon kokku sobima ülejäänud riietusega. Meeste aluspesu ei paista tavaliselt üldse välja (isegi kui paistab, siis kannavad mehed ilmselt teksaseid ja teksastega sobivad kõik värvid). Hommikul rõivaid valides haarab mees suvalise aluspükste paari ja tõmbab selle pikemalt mõtlemata jalga. Naine jõuab selle aja jooksul ära proovida kolm erinevat rinnahoidjat ja ükski neist ei pruugi rõivastega kokku sobida. Arusaamatu.

5. Mehed ei mõista rinnahoidjate suurusi. Kui mees ei lähe just ülikonda ostma, peab ta orienteeruma suuruste maailmas, mis algab tähega S ja lõpeb tähekombinatsiooniga XL. Rinnahoidjate puhul on aga niivõrd palju erinevaid suurusi ja meeste jaoks on see täielik müstika, kuidas naised teavad, milliseid valida.

6. Mehed ei mõista seda, kui rinnahoidja soonib. Miks peaks riideese kehale seda tegema? See kõlab ebamugavalt.

7. Mehed ei mõista, kuidas saavad rinnahoidjatraadid torkida. Meeste garderoobis pole ühtegi rõivaeset, kust võiks ootamatult traat välja torgata. Püksilukk võib vahel mehe ebamugavasse olukorda panna, aga üldiselt sellega ebamugavused ka piirduvad. Mees ei mõista kunagi seda, kuidas võib rinnahoidja järsku hakata valu tegema.

8. Mehed ei mõista, miks on rinnahoidjad nii kallid. Vaadates pesupoodides rinnahoidjate hindasid, tekib küsimus, miks on üks rõivaese niivõrd kallis?

9. Mehed ei mõista, kuidas oskavad naised omal käel rinnahoidjat selga panna. Mõnel mehel on raskusi rinnahoidja avamisega, vahet pole, kas ta kasutab selleks kahte või üht kätt (eriti keeruliseks muudab asja see, kui rinnahoidjal on mitu konksu!). Naisi vaadates jääb aga mulje, et tegemist on maailma kõige lihtsama asjaga.

10. Mehed ei mõista, miks rinnahoidjad nii kiiresti ära kuluvad. Mõni naine soetab iga kuu omale uue rinnahoidja. Aga oled sa tähele pannud, kui kaua peavad meeste aluspüksid vastu? Selle hetkeni, mil naine need avastab ja salaja prügikasti viskab. Selle hetkeni võib aga kuluda aastaid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles