Seitse nippi suudluseks, mis võtab põlvist nõrgaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõni suudlus on nii eriline, et patt oleks seda vaid musiks nimetada. Pikk ja tõeliselt kirglik suudlus ei pruugi aga juhtuda iseenesest. Eriti kui koos on oldud juba pikka aega.

Inimestel läheb kergesti meelest, et füüsiline lähedus pole seotud vaid magamistoaga. Imelisele ööle eelneb sissejuhatus, mis saab alguse kallistusest enne tööleminekut, jätkub paariminutilise õlamassaažiga koju jõudes ning musiga kaelale pärast õhtusööki nõusid pestes. Väikesed hellitused päeva ajal loovad õhtuks soodsa pinnase millekski eriliseks, kirjutab Psychology Today. 

Nõuanded eriliseks suudluseks

Alt üles

Inimese jalad on väga tundlikud – kannast varvasteni on palju tundlikke ja sensuaalseid närvilõpmeid. Tehke teineteisele enne suudlemist kümneminutiline jalamassaaž, et õiget tuju luua. 

Silmis peitub tõde

Püsiv silmside teeb teid omavahel lähedasemaks ja haavatavamaks. Proovige rätsepaistes vastastikku istumist nõnda, et põlved puutuksid õrnalt kokku ja te saaks käest kinni hoida. Vaadake teineteisele umbes viis minutit silma ja peagi hakkab sädemed lendama. 

Lõõgastuge

Pinges huuled ei kutsu suudlema, mis tähendab, et enne kallima kaissu pugemist tuleks päevapingetest vabaneda. Näolihaste pingeid saate ka koos maha võtta: masseeri õrnalt oma kallima otsmikku, põski, silmi ja lõuga. Seejärel liigu masseerides edasi ta õlgade ja seljani – märkad peagi, kuidas armsam su käte vahel lõdvestub. 

Võtke aega

Suudelge aeglaselt, et saaksid tunnetada oma partneri suu kuju ja seda tõeliselt hinnata. 

Hingake

Ära unusta samal ajal ka sügavalt sisse ja välja hingata. Pinnapealne sissehingamine ei lase sul tunda täit kirge ning napp väljahingamine takistab täielikku alistumist, mida on läheduse loomiseks vaja. 

Vasta nii hästi, kui saad

Palju on neid, kes ei oska pikka ja luksuslikku suudlust kas vastu võtta või seda teisele osutada. Proovige kordamööda ja harjutage, et teada saada, kumb on sulle raskem.

Harjutamine teeb meistriks

Kui kirglik suudlemine muutub elu osaks – hommikul ärgates, tööle lahkudes, süüa tehes, reklaamide ajal –, on see lõpuks väga loomulik ja aina parem. Unusta nüüd tavalised põsemusid ja suudle teda nii, et võtab põlvist nõrgaks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles