Teismeline neiu teeskles veebilehe abil rasedust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Michigani osariigis elav teismeline neiu veenis oma poiss-sõpra ja pereliikmeid, et ta on rase ning ootab kolmikuid. Teesklemise ja valetamise muutis neiu jaoks lihtsamaks veebileht FakeABaby.com.

FakeABaby lehelt saab tellida positiivseid rasedusteste, ultrahelipilte, erineva suurusega kõhtusid ja muid asju, mida võib vaja minna selleks, et veenda lähedasi oma raseduses. Neiu tellis veebilehe kaudu erinevaid kõhtusid, et jätta lähedastele mulje, et tema beebid muudkui kasvavad, kirjutab Cosmpolitan.com.

Teismeline neiu sai pereliikmetelt ja naabritelt palju raha ning kingitusi. Kohalik kirik ja mittetulundusühing soovisid neiut rahaliselt toetada. Selleks, et asi oleks veelgi usutavam, liitus neiu sotsiaalmeedias erinevate gruppidega, mis ühendasid mitmikke ootavaid emasid.

Ühel hetkel hakkas neiu 16-aastane poiss-sõber Jordan kahtlustama, et midagi on valesti. Neiu ei lubanud noormehel kunagi endaga arsti juurde kaasa minna. Keegi ei suutnud kindlaks teha, millise arsti juures noor naine üldse käis. Kui kümme kuud hiljem polnud beebid veel sündinud, hakkas neiu plaan vaikselt lagunema.

Jordani sõnul ütles neiu talle, et lastega pole kõik korras ja arsti sõnul on lastel parem olla kõhus. Kui Jordani ema kuulis, et lapsed pole veel sündinud, oli ta veendunud, et midagi on valesti. Lõpuks olid ultrahelipildid need, mis neiu vale reetsid. Jordani tädi Tracy Matthews selgitas, et nad hakkasid ultrahelipilte võrdlema ja selgus, et kõigil piltidel on sama loode, mitte kolm erinevat.

Neiu sattus ilmselt paanikasse ja ütles oma poiss-sõbrale ning lähedastele, et talle tehakse keisrilõige. Viimasel minutil teeskles ta aga nurisünnitust. Kuna neiu keeldus arsti poole minemast, et lasta end üle vaadata, kutsusid Jordani lähedased politsei. Politsei küsitles teismelist neidu ja ta tunnistas, et oli päriselt rase, kuid kuuendal rasedusnädalal oli nurisünnitus. Sama tunnistas ka neiu vend, kes oli asjast teadlik. «Ta oli hirmul ega teadnud, mida teha. Ta ei julgenud sellest kellelegi rääkida,» lausus vend.

Jordan ütles uudisteagentuurile antud intervjuus, et ta oli valmis oma elu täielikult muutma. «Ma hakkasin tööd otsima,» rääkis noormees ja lisas, et neil olid isegi lastenimed välja mõeldud.

Politsei asus juhtumit uurima, kuna teesklemise tõttu sai neiu palju kingitusi ja suuri rahasummasid. Samuti uuritakse seda, kas kogu plaani taga võisid olla neiu vanemad. Tema venna sõnul antakse raha ja kingitused tagasi.

Jordani perekond on veebilehe FakeABaby peale väga pahane. «See veebileht tuleb sulgeda. Kui nii kergesti on võimalik rasedust teeselda, siis kujutage ette, kui paljud valelikud naised seda võimalust kasutavad,» nentis noormehe ema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles