Seksiasjad, mida mõistavad kõik abielunaised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Abielunaised ei muretse sellepärast, et seks ei pruugi iga kord võrdset naudingut pakkuda. Nad teavad, et neil tuleb veel võimalusi vahekorras olla ja kogeda unustamatut orgasmi. Milliseid seksiasju abielunaised veel teavad?

1. Sinu mees ei lükkaks kunagi su pead allapoole, vihjates oraalseksile, sest ta teab, et see solvaks sind. Ta ei käi sulle sellega peale, ta teab, et kui sa soovid, pakud ise talle seda mõnu, kirjutab Cosmopolitan.com.

2. Su mees tahab, et sina saaksid enne orgasmi. Ja see on ääretult oluline, nii tema kui ka sinu jaoks.

3. Mees ei käi sulle anaalseksiga peale, kui sa oled korra öelnud, et pole valmis seda proovima. See tekitab sinus rahuliku tunde ja sa võid isegi kaaluda seda, mida ta palub. 

4. Mees kohtleb su rindasid võrdselt. Teatavasti pole maailmas kahte täpselt ühesugust rinda – iga naise üks rind on veidi suurem kui teine. Seda pole alati silmaga näha, aga isegi kui on, ei hooli mees sellest ja kohtleb mõlemat rinda võrdselt.

5. Te olete jõudnud kokkuleppele, millised seksiasendid on liiga keerulised. Paljude paaride jaoks on näiteks asend 69 liiga keeruline ja nad mõlemad teavad seda. Nad leiavad uusi ja palju põnevamaid mooduseid, kuidas teineteist rahuldada.

6. Sa tead väga hästi, et abielupaarid seksivad rohkem, kui teised arvavad. Müüt, et pärast abiellumist ei tunne naised enam seksi vastu huvi, pole tõsi ja sa tead seda.

7. Sinu voodielu on mitmekülgne ja vaimustav. Mõnikord oled seksi jaoks liiga väsinud, kuid samas esineb päevi, mil olete mehega terve päeva voodis ja seksite lausa kolm korda. 

8. Su mehel pole midagi selle vastu, kui soovid kuupuhastuse ajal seksida. Te olete mõlemad täiskasvanud ja mees mõistab, et ka kuupuhastuse ajal võib naise sugutung üsna suur olla.

9. Sa tead, et ei pea tegema imetrikke, et mees saaks orgasmi. Ja mees ei pea sulle oraalseksi tehes keelega tähestikku jäljendama. Vahel on tore uusi trikke proovida, aga te mõlemad teate, et tihtipeale piisab sellest, kui saad armastatud inimesega vahekorras olla.

10. Te proovite asju, mis on väljaspool teie mugavustsooni, kuid lõpuks naasete ikka tuttavale rajale. Olete mõlemad seiklushimulised ja see muudab voodielu palju lõbusamaks, aga samas ei hakka te põdema, kui mõni uus asi ei kuku õigesti välja. Teil pole midagi selle vastu, et uuesti vanade heade asjade juurde naasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles