Mees kirjutab: millised mehed naistele tegelikult meeldivad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meie toimetaja Dagmari eilse kolumni «Kuidas olla mees, kes meeldib kõigile naistele?» vastuseks kirjutas meile üks meeslugeja ning avaldas arvamust, milline tegelikult on üks õige mees.

Naistele meeldivad mehed, kes suhtlevad vabalt, on tšillid ja relax. Kes võtavad elu loomulikult, on paindlikud ja mõnusad, muhedad, humoorikad.

Naistele meeldivad mehed, kelles nad ei näe potentsiaalset partnerit ega ohtu oma meest petta.

Neile meeldivad mehed, kes võivad vabalt olla sõbranna elukaaslased, sest noh, tore mees ju.

Tegelikult on palju parem olla sihikindel mees, eesmärkidega mees.

See mees ei meeldi naise sõbrannadele juba alguses, kümnest kolm väidavad, et ta on selline playboy'lik hot tüüp, et veidi kahtlane.

Kaks tükki arvavad, et ta on liiga materiaalne.

Üks mõtleb, et imelik, et ta juba lapsi tahab, mis sest, et olete alles nädal tagasi kohtunud. Omavahel öeldes: ta ei häbene, et tahab lapsi ja on juba viis aastat nii mõelnud, et saab lapsed, kui kohtub õige naisega. See ei tähenda, et ta hüppaks kohe tundmatule kraesse lausega «Lähme teeme järglasi!».

See mees ei saa kõigile meeldida, tal on kindel isiksus ja olemus, ta meeldib või ei meeldi. Ta on mees.

Ta võib mitte meeldida kahel põhjusel ja üks neist on kadedus. Ja kui mees avastab, et sellest suhtest ei tule midagi, siis pole hullu, ta leiab järgmise. Muidugi mõni eksi sõbranna võib tahta temaga väheke mürada, kuid see pole võrreldavgi kõigile meeldiva mehega.

Kõigile meeldiv mees jääb seltskonda aastateks, ilmselt põhjusel, et uusi väga kergelt ei leia. Eksi sõbrannadega pole tal ilmselt palju asja, sest noh, ta on sihuke tore nummi poiss ja nii ongi. Käib tööl, et kino ja õlut lubada. Tema moto on «elu tuleb ja läheb omasoodu». Ta meeldib kõigile. Täpselt nii nagu sai, mitte nagu tšillikaun või lusikatäis mett.

Ta on täide, kõigi naiste ellu sobiv täide.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles