Noor naine lasi teha mõtlemapaneva sõnumiga tätoveeringu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

20-aastane Bekah Miles tahtis teha omale tätoveeringut, mis illustreeriks tema võitlust depressiooniga. Noor naine otsustas tätoveeringut kujundades asjale läheneda loominguliselt.

Võõraste silmade jaoks on Bekah tätoveering lihtne: sellel on sõnum «I’m fine» («mul on kõik hästi» - toim.). Ent Bekah ise näeb hoopis teistsugust sõnumit: «Save me» («Päästa mind» - toim.).

Noor neiu postitas tätoveeringust kahe nurga alt pildi Facebooki ja kirjutas selle juurde: «Minu jaoks tähendab see seda, et teiste inimeste silmis on mul kõik hästi, kuid tegelikult pole see sugugi nii. See tuletab mulle meelde, et kuigi inimene võib paista õnnelik, võib tema sees aset leida tõeline lahing… sellest on väga raske rääkida, sest ma ei taha olla haavatav… aga sellest tuleb rääkida… see on ka põhjuseks, miks ma selle tätoveeringu tegin, tätoveeringud on head vestlusealgatajad.»

Bekah Milesi postitus kogus nii palju toetajaid, et ta otsustas seda teemat ka järgmises postituses puudutada: «Täpselt seda ma tahtsingi – puudutada inimesi ja anda neile märku, et nad pole üksi… palun jätkake jagamist ja teadlikkuse tõstmist. See on ainus moodus, kuidas olukorda muuta.»

(Dear mom and dad, please don’t kill me over this permanent choice. I want you to hear me out.)Today, I am coming out...

Posted by Bekah Miles on Sunday, 23 August 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles