Videoõpetus: esimeseks koolipäevaks sobilik meik ja riietus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Noor videoblogija Anita Sibul õpetab värskes videos, kuidas teha esimeseks koolipäevaks sobilikku meiki ja milliste riietega võiks aktusele minna.

Kõigepealt näitab Anita, millise meigi võiks 1. septembri puhul teha. Neiu sõnul on esimese koolipäeva meik tavalisest pidulikum, kuid mitte midagi liiga ekstreemset.

Seejärel demonstreerib ta kolme erinevat riietust, millega sobiks uuele kooliaastale vastu minna. Esimene rõivakomplekt on väga naiselik, ent samas mugav. Teise komplekti kohta ütleb neiu, et see võiks olla pigem kõrgmoe näide ja tekitab temas väga stiilse tunde. Kolmas riietus on trendikas särk-kleit, mis on tütarlapselik ja mugav. 

Anita soovib, et ka vaatajad annaksid oma panuse ja kirjutaksid video alla kommentaaridesse, millise riietusega võiks tema homme kooli minna. Vaata ja anna Anitale teada, milline rõivakomplekt on sinu lemmik!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles