Kümme põhjust, miks on hea olla väga tundlik inimene

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Väga tundlikud inimesed on emotsionaalsed ja neil on pidevalt palju tundeid, mida väljendada. Osad võivad seda pidada nõrgaks isikuomaduseks, kuid tegelikult on sellistel inimestel mitu eelist.

Väga tundlikud inimesed on igapäevaselt oma emotsioonidest tugevalt mõjutatud. Huff Post kirjutab, miks tasub olla oma suurte tunnete üle õnnelik.

1. Sa oskad olla empaatiline

Väga tundlikud inimesed on empaatilise loomusega ja suudavad samastuda lähedaste tunnetega. Oled tõeline sõber ja paljud pöörduvad oma muredega sinu poole ning on sinu nõuannete eest tänulikud.

2. Sa ei satu konfliktidesse

Tülid tekitavad sinus ärevust ja sa hoidud nendest iga hinna eest. Sa oled rahumeelne inimene ja oma hea käitumise tõttu ei satu sa erinevatesse konfliktidesse, mis võivad mõjuda väga halvasti.

3. Oled läbinägelik

Saad alati aru, mis emotsioonid inimestel on ja milline atmosfäär ruumis valitseb. Väga tundlikud inimesed taipavad kiiresti, kui keegi on halvas tujus, ning oskavad vastavalt käituda.

4. Tundlikkus on tööl kasulik

Väga tundlikud inimesed teevad hästi teistega koostööd ja on ka head juhid. Sa hoolid teiste heaolust ja edust ning ei ole isekas.

5. Näed vaeva tähtsate asjade kallal

Tundlikud inimesed otsivad alati asjade tegemiseks põhjust. Pole oluline, kas tegemist on tööülesannetega või suhetega – pühendad ennast täielikult ja näed vaeva parimate tulemuste nimel.

6. Sa mõtled ja tunned asju palju sügavamalt

Sulle meeldib erinevateks olukordadeks põhjalikult ette valmistuda. Väga tundlikud inimesed hakkavad kergemini nutma ja see mõjub enesetundele hästi. Tunded ei ole kohe kindlasti inimeste nõrkuseks.

7. Hindad pisiasju

Väga tundlikud inimesed on need, kes märkavad muutuseid kõige esimesena. Kui keegi käis juuksuris või kujundas oma elutoa ümber, siis paned neid muutuseid kohe tähele ja teised hindavad seda väga.

8. Oled suhtes tundeline

Sinu armastus on piiritu ja sind ümbritsevad suhtes olles tugevad tunded. Oled väga romantiline partner ja su kallim tunneb ennast kogu aeg armastatuna.

9. Sul on head kombed

Tundlikel inimestel on head kombed ja nad järgivad elementaarseid viisakusreegleid. Sulle ei meeldi ebaviisakas käitumine ja märkad, kui inimesed käituvad halvasti.

10. Tunded on sinu jaoks loomulikud

Uuringutega on välja selgitatud, et tundlikus on kaasasündinud omadus. Kui oled selliseks loodud, siis tasub olla selle üle õnnelik ja näha seda omadust positiivses valguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles