Häid põhjuseid, miks saata oma kallimale vallatuid sõnumeid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Miks mitte alustada oma kallimaga flirtimist juba enne kokkusaamist? Igapäevaste kohustuste kõrvalt tuleb teie suhtele kasuks, kui võtad veidi aega maha ja mõtled oma partnerile.

Hiljutisest küsitlusest selgus, et 75 protsenti suhtes olevatest inimestest on saatnud oma partneriga vallatuid sõnumeid, kirjutab Yourtango. Nad on veendunud, et see on nende suhtele väga hästi mõjunud. Kuid siiski tehakse seda suhteliselt harva. Siin on kolm head põhjust, miks tasub oma kallimale seksikaid sõnumeid saata:

1. Vallatute sõnumite saatmine muudab suhte lõbusamaks

Ulakas sõnumite vahetamine tuletab teile meelde suhte algusaegu, kus flirtisite teineteisega palju. Flirtides vallanduvad õnnehormoonid ja tunnete ennast mõlemad pärast seda hästi.

2. Sõnumivahetus on vaimne flirt

Uuringutest on selgunud, et seksi puhul on kvaliteet olulisem kui kvantiteet. Hea seksi üheks tunnuseks on tugev emotsionaalne side. Vallatuid sõnumeid saates võrgutad oma kallimat vaimselt ja paned teda sinuga kohtumist tõeliselt ootama.

3. Seksikas saladus muudab teid lähedasemaks

Ainult teie teate nende ulakate sõnumite sisu ja see seksikas saladus tekitab erilise tunde. Muutute lähedasemaks ja hakkate teineteist veelgi rohkem ihaldama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles