Kuidas olla naine, keda kõik mehed tahavad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud naised tahavad, et mehed neid ihaldaksid. Kui oled vallaline ja tahaksid leida omale partnerit, siis on oluline õppida meeste tähelepanu võitma.

Kuid ka ilma suhte otsimiseta on hea tunne, kui sind ihaldatakse. Mehed hindavad naiste juures teatud käitumist, mida on kerge õppida. Yourtango annab nõu, kuidas olla naine, keda kõik mehed tahavad.

1. Mängi raskesti kättesaadavat

Usu või mitte, aga raskesti kättesaadava mängimine siiski on üks hea viis, kuidas panna mehi ennast ihaldama. Naistele meeldib niimoodi meestega mängida, sest see tehnika toimib. Kuid siiski on mõistlik saata samal ajal mehele signaale, et oled temast huvitatud. Lihtsalt ei tohi käituda meeleheitlikult ja välja näidata, et oled valmis mehe saamise nimel kõike tegema. Hoia suhe mängulisena ja ta tahab omaalgatuslikult sinuga edasi suhelda. Raskesti kättesaadava mängimise võlu tuleneb inimloomusest – keelatud vili on alati kõige magusam.

2. Meelita mehi oma tähelepanuga

Raskesti kättesaadava mängimist tuleb tasakaalustada mehele tähelepanu pakkumisega. Tavaliselt on kõige raskem leida sobivat tasakaalu nende kahe käitumise vahel. Näita mehele välja oma huvi ja küsi tema kohta küsimusi – mis talle meeldib, mis tööd ta teeb ja mis on tema hobid. Hea viis on paluda oma silmarõõmult, et ta sind millegagi aitaks, näiteks autoprobleemidega. Nii saab ta tunda ennast mehiselt ja sellega näitad välja, et hindad tema oskusi. Kuid pärast seda ei tasu talle iga kolme tunni tagant helistada või sõnumeid saata, sest see jätab meeleheitliku mulje.

3. Ole lõbus ja muretu

Naised teevad tavaliselt palju rohkem draamat kui mehed. Mitte küll kõik, aga osa neist. Kuid meestele ei meeldi draamakuningannad üldse ning nad eelistavad lõbusaid ja muretuid naisi. Ole võimalikult rõõmsameelne ja ära hakka meestele esmakohtumisel oma probleemidest rääkima. See jätab sinust halva mulje ja huvi võib kaduda. Näita välja oma lõbusamat poolt ja paned sellega kõik mehed naeratama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles