Modellil soovitati edu saavutamiseks kaalus juurde võtta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sageli võib lugeda hirmutavaid lugusid, kuidas modelle sunnitakse paastu pidama ja kaalust alla võtma. Leah Kelley lugu on aga sootuks vastupidine.

Kelley alustas oma modellikarjääri umbes kümme aastat tagasi, kui ta oli 19-aastane. Kehamõõtude järgi sai Kelley reklaamida rõivaid suuruses 40 ja ta teadis juba oma karjääri alguses, et ta keha ei peaks näljutamist vastu, kui mõni agentuur käsiks tal hakata reklaamima rõivaid suuruses 32. Seetõttu otsustas Kelley saada hoopis pluss-suuruses modelliks, kirjutab Elite Daily.

«Ma teadsin, et minu kehakuju puhul ei tuleks kaalulangetus kõne alla. Mulle öeldi, et kui ma veidi kaalus juurde võtaks, saaksin modellina mööda maailma ringi reisida ja nii ma tegingi,» rääkis Kelley. 

25-aastaselt kaalus naine 90 kilogrammi ja reklaamis rõivaid suuruses 48. Ta tegi koostööd Calvin Kleini ja ajakirjaga Vogue, kuid tema toitumine oli tõsiselt tasakaalust väljas.

Noor naine avastas enda jaoks sellise pastaroa nagu penne alla vodka, mis sisaldab lisaks pastale viina, kohvikoort, tomateid, sibulat, vorsti või peekonit. Ta sõi seda peaaegu iga päev ja sageli sõi ta õhtuti suure portsjoni jäätist. Kelley vältis ka trenni tegemist, et oma kehakaalu hoida.

Ühel hetkel talle aga aitas: ta ei soovinud enam karjääri nimel oma tervisega riskida. Kelley muutis täielikult oma elustiili, kandis taas rõivaid suuruses 40 ning lõi moe- ja elustiiliblogi Thick and Toned, et inspireerida teisi.

Praegu näeb Leah Kelley imekaunis välja ja teab, et ta ei pea järgima kellegi kehakaalunõuandeid, vaid pigem kuulab oma keha!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles