Miks on eksiga taas suhtesse astumine väga halb mõte?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pärast lahkuminekut võib ühel hetkel tekkida suur igatsus oma endise partneri järele. Sulle meenuvad ainult head mälestused ja tahaksid anda teie suhtele uue võimaluse, kuid tegelikult ei ole see hea mõte.

Aja möödudes võid unustada põhjused, miks te endise partneriga lahku läksite ning tahaksid teda oma ellu tagasi. Yourtango toob välja kümme põhjust, miks on eksiga taas suhtesse astumine väga halb mõte:

1. Te läksite lahku põhjusega

Olete täiskasvanud inimesed ja teil oli lahkuminekuks tõeline põhjus. Teil oli lahendamatuid probleeme ja need tulevad uuesti suhtesse astudes suure tõenäosusega tagasi.

2. Sa pole jõudnud seda korralikult läbi mõelda

Kui sul tekib tahtmine oma eksi tagasi saada, siis võib põhjus olla hetkeemotsioonides. Ära tee mõtlematuid otsuseid ainult selle pärast, et tunned ennast õhtuti üksikuna või kurvana. Küsi endalt, miks sa tegelikult tahad oma endise kallimaga taas suhtesse astuda.

3. Aeg ei muuda teatuid asju

Võid küll mõelda, et teie probleemid on aja möödudes lahenenud ja su partneri käitumine muutunud, kuid tegelikult see ei ole nii. Ära lange selle illusiooni ohvriks!

4. Jõuad ringiga algusesse tagasi

Küsi endalt ausalt: kas kokku-lahku-kokku suhted on sul kunagi õnnestunud? Mida oled kuulnud teiste inimeste kogemustest? Enamasti lähevad sellised paarid uuesti suhtesse astudes taas kiiresti lahku.

5. See on aja raiskamine

Sul on ainult üks elu, mida elada. Ära raiska oma aega selliste suhete peale, millel ei ole tulevikku. Oluline on vaadata tulevikku, mitte minevikku!

6. Seks on sama

Oma eksiga uuesti suhtesse astudes ei ole seksist midagi uut ja põnevat oodata − teie seksielu on suure tõenäosusega samasugune nagu enne.

7. Teisest inimesest ei tohiks sõltuvuses olla

Kui sa ei suuda olla vallalisena õnnelik, siis ei suuda ka keegi teine sinu elu paremaks muuta. Oluline on hoopis tegeleda iseendaga ja ennast armastama õppida, mitte üritada vana suhet taastada.

8. Oled juba vastu pidanud

Vaata peeglisse ja sa näed, et oled küll vallaline, aga endiselt elus. Lahkuminek võis mõjuda sulle hoopis hästi, kuigi sa pole sellest veel aru saanud.

9. Te ei sobinud kokku

Tuleta meelde neid erimeelsusi, mis sulle teie suhte juures üldse ei meeldinud. Kui läksite lahku, siis suure tõenäosusega te lihtsalt ei sobinud kokku ja pole teineteise jaoks loodud.

10. Maailmas on palju teisi potentsiaalseid partnereid

Naudi oma vallaliseelu ja hakka tõeliselt elama! Kasuta aega selleks, et ennast paremini tundma õppida ja uute inimestega tutvuda. Kindlasti kohtad peagi kedagi palju paremat kui sinu endine partner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles