Saka Cliff spaa - pagendus loodusesse ja süüvimine iseendasse

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Saka Cliff Hotel & Spa

Postimees külastas kaheksat veekeskust ja spaad üle Eesti. Siinkohal avaldame Ida-Virumaal asuva Saka CLiff hotelli spaa ülevaate.

SAKA CLIFF HOTEL & SPA
Saka, Ida-Virumaa

Põhja-Eesti pankranniku serval paiknev Saka Cliff peaks kuuluma iga mere- ja loodussõbra nimistusse, ka hotelli basseiniosa pakub rahu ja vaikust, et endasse süüvida või kaasaga romantilist kahekõnet pidada.

See on koht, kuhu ainuüksi basseini enda pärast keegi ilmselt ei lähegi – basseiniosa on pigem lõõgastavaks boonuseks romantilis-looduslikule nädalalõpule või mõnus päevalõpetus pingelisele seminarile-koosolekule kontorist väljaspool.

Kui Sakasse saabunu leiab eest hurmava looduse, meeliülendavad ja rahu tekitavad vaated, võimaldades pikki ja tervistavaid (või siis romantilisi) jalutuskäike Eesti ühel kaunimal rannal (laskudes trepist pankrannikult pea 50 meetrit allapoole), jäävad hotellikompleksi toad siiski pigem tagasihoidlikuks.

See on ka mõistetav, sest sellises paigas ju toas rohkem kui ööuni nõuab, aega ei kulutagi. Pigem tasub õhtu vabad hetked veeta hoopis Saka Cliffi restoranis, mis üllatab nii hindade kui oma köögi kõrgetasemelisusega.

Pärast õhtusööki ja enne uinumist tasub mõisapargis värsket õhku nautida ning ehk veel kord kaht sauna ja ringbasseini pakkuvast lõõgastusoaasist läbi astuda, et end uinumiseks üles soojendada – sügistalvisel perioodil võib rannikuäärne olla üpriski tuuline ja jahe. (Rain Uusen, Postimees)

LÜHIDALT

Mis teeb keskuse eriliseks? Loodus, rahu ja vaikus, võimalus omi mõtteid mõelda, aega võtta.

Atraktsioonid? Puuduvad

Pikim ujumisrada? Puudub

3 erinevat basseini-veesilma: ringbassein väikese veekosega, madal bassein lastele, kivipõhjaga sooja- ja külmaveebasseinid jalgadele.

Pakutavad lisateenused? Erinevad hoolitsused, massaažitoolid, toitlustus

Välibassein? Puudub

Saunad? Aurusaun ja Soome saun

Teeninduse üldhinnang: Sõbralik, kodune

Kellele sobib? Neile, kes soovivad linnakärast paariks päevaks eemalduda ja mereäärset kaunist loodust nautida, romantikutele, seltskondadele ja ettevõtetele ürituste-seminaride pidamiseks.

Vaata lisaks: www.saka.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles