Meritoni vee- ja saunakeskus - tempokas vesiaeroobika toob meelde edasi lükkunud trennihooaja

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meriton

Postimees külastas kaheksat veekeskust ja spaad üle Eesti. Siinkohal avaldame Tallinnas asuva Meritoni vee- ja saunakeskuse ülevaate.

MERITON GRAND CONFERENCE & SPA VEE- JA SAUNAKESKUS
Tallinn

«Tempo! Tempo! Tempo! Veel minut! Tempo! Pool minutit! Tempo!» Just sellised hõiked kõlasid, kui sisenesin Meriton Grand Conference & Spa hotelli vee- ja saunakeskusesse. Suurima basseini olid hõivanud vesiaeroobiklased.

Sisenesin saunakeskuse kõige erilisemasse sauna – soolasauna, kus end soolaga üle hõõrunult tuleb 45-kraadises soojuses viis-kümme minutit istuda. Tulemuseks lubatakse puhast nahka ja kasu hingamisteedele. Mõnus ja soovitamist väärt saun.

«Tempo-tempo-tempo!» kostab summutatult ka sinna. Treeneri nõudlikust häälest (ta paistab täitsa hea, tema juurde võiks isegi trenni minna) ei pääse ka aroomisaunas. Muidu mõnusas aroomisaunas ei saa kahjuks sotti, mis aroomiga kostitatakse.

Massaaživannis ja nn lastebasseini massaaživoodil lamamist häirib minusugust külmakartlikku basseini põhjas oleva metallist nööbikese seest välja purskuv jäine külmus. Külma vee nautlejatele on see ilmselt aga vägagi meeldiv elamus.

Kui olen võimlejatest vabanenud suurde (sügavusega 1,2–1,4 m) basseini end sisse seadnud, selgub, et algab uus trenn. Vaatamata sellele lasen veejugadel mudida õlgu, selga, jalataldu... Mõnus!

Kuid iga basseinis veedetud minutiga süvenevad oma trennihooaja edasilükkamisest tingitud süümepiinad, lõõgastav massaažki ei aita. Pagen aurusauna (45 °C) ja leilisauna, viimane on Meritonis meestele ja naistele eraldi. Mõlemasse sauna tuleb siseneda läbi riietusruumi duširuumi.

Enne Tallinna vanalinna äärse Meritoni hotelli saunakeskusesse minekut (väga mugav asukoht muide) tasub vaikust soovivatel inimestel eelnevalt maad kuulata, ega basseinis mõnd treeningut ei toimu.

(Heili Sibrits, Postimees)

LÜHIDALT

Mis teeb keskuse eriliseks? Soolasaun

Atraktsioonid? Puuduvad

Pikim ujumisrada? Bassein pole mõeldud ujumiseks, vaid mõnulemiseks

4 erinevat basseini-veesilma: Aktiivbassein sügavusega 1,2–1,4 m, lõõgastusbassein sügavusega 0,4–0,6 m ning kaks mullivanni 32 °C ja 36 °C.

Pakutavad lisateenused? Maniküürist, pediküürist ja näohooldusest koosnevad ilupaketid (ka meestele ja saleneda ihkajatele); massaažid ning ravivannid; rühmatreeningud.

Välibassein? Puudub

Saunad? Soome saun meestele ja naistele eraldi, aurusaun, soolasaun ja aroomisaun.

Teeninduse üldhinnang: Nähtamatu

Kellele sobib? Eelkõige hotellis peatujale, paarikestele. Lastega perel võib hakata pisut igav.

Vaata lisaks: www.meritonhotels.com/veekeskus/
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles