Galerii: kingi valides võta eeskuju stiiliikoonilt Blake Livelylt

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Blake Lively on imekaunis näitlejatar, kes alles hiljuti tähistas oma 28. sünnipäeva. Ta on abielus nägusa Ryan Reynoldsiga ja neil on tütar nimega James. Lisaks kadestusväärsele perele ja edukale karjäärile võib Livelyt pidada ka stiiliikooniks, kelle rõivavalikud pälvivad alati moeajakirjade heakskiidu.

Blake Lively nägu on ilmselt tuttav ka paljudele Eesti televaatajatele. Mõni aasta tagasi näitas Kanal 2 seriaali «Kõmutüdruk», kus Lively mängis üht peategelast.

Vaadates erinevaid pilte üritustest, kus Lively on üles astunud või galadest, kus ta on käinud, tuleb tõdeda, et tegemist on tõesti stiilse naisega. Kleitidele ja rõivakomplektidele lisaks oskab Lively valida ka kingi, mis on alati silmatorkavad ja moekad. 

Selleks, et ta inspireeriks sindki, koostasime galerii Blake Lively parimatest kingavalikutest. Vaata ja imetle!

Blake Lively kandmas Louboutini Fastissima Volcano Strass poolsaapaid. Poolsaapad on väga säravad tänu käsitsi liimitud kristallidele (foto: Scanpix).
Blake Lively kandmas Louboutini Fastissima Volcano Strass poolsaapaid. Poolsaapad on väga säravad tänu käsitsi liimitud kristallidele (foto: Scanpix). Foto: JWK
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles