Seitse märki, et oled väga õiges suhtes

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui oled minevikus armusuhetes palju haiget saanud, siis pole mingi ime, kui uute suhete loomine paneb sind kahtlema. Raske on inimesi usaldada, kui eelnevalt on kallid inimesed sulle haiget teinud.

Ent kui sa nõustud järgmiste seitsme väitega, siis võid üsna rahulik olla, kuna su praeguse suhtega on kõik väga hästi, kirjutab Good Housekeeping.

1. Kallim on su parim sõber

Füüsiline pool on suhetes küll oluline, aga see pole ainus asi, mis muudab suhte heaks. Sinu side kallimaga võiks olla nii tugev, et teil ei saa küllalt teineteise seltskonnast. Kui midagi juhtub – kas head või halba –, siis on tema esimene, kellele sa sellest räägid. 

2. Erinevused ei aja teid lahku

Keegi ei julgeks väita, et sina ja kallim olete niivõrd sarnased, et moodustate ühe isiku. Teie tõekspidamised, arvamused ja iseloomud on erinevad, ent see ei muuda teie liitu nõrgemaks, hoopis vastupidi – erinevused on need, mille tõttu te teineteisele huvi pakute.

3. Saate olla täiesti loomulikud

Kumbki teist ei tunne, et peaks suhtes mingeid mänge mängima. Te ei ürita teineteise poolehoidu võita, kuna te teate, et see on teil niikuinii olemas. Olete mõlemad endas ja oma suhtes kindlad ning saate käituda täiesti loomulikult.

4. Te ei pea midagi tõestama

Sina ja kallim teate hästi, et teie suhe on imehea – selles pole küsimustki. Kui sa kirjutad sotsiaalmeedias kallimale avaliku sõnumi või jagad temaga mõnda pilti, siis selle ajendiks on su siiras soov seda teha. Sa ei leia, et peaksid seda tegema selleks, et kellelegi midagi tõestada.

5. Te tülitsete, aga mitte õelalt

Kumbki teist ei taha tülitseda vaid sellepärast, et saaks kallima peale vihane olla. Draama ei paku teile huvi. Kui teil esineb lahkarvamusi, siis pole kummagi eesmärgiks «võita». Olulisem on oma seisukohta edasi anda ja üritada leida ühist keelt. Tülitsedes üritate teineteist mõista ja kompromissi leida.

6. Teil mõlemal on oma elu

Teil on ühiseid sõpru, aga on ka täiesti erinevaid sõpru. Te ei heida teineteisele ette seda, kui üks teist tahab oma sõpradega midagi teha. Isegi, kui veedate aega eraldi, on teil teadmine, et olete alati teineteise jaoks olemas. 

7. Te muudate teineteist paremateks inimesteks

Te ei ürita teineteist muuta, aga mingil moel olete seda siiski teinud. Te mõlemad soovite suhtes olla iseenda parimad versioonid. Mõned partneri kirgedest on saanud sinu omadeks ja vastupidi. Te mõjute teineteisele hästi, nii lihtne see ongi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles