Uues sarjas kohtub paar alles altari ees

Madle Timm
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm pruuti: Liisa, Liis ja Helen sarja esitlusel.
Kolm pruuti: Liisa, Liis ja Helen sarja esitlusel. Foto: TV3

Saabuval sügishooajal jõuab TV3 ekraanile verivärske telesari «Abielus esimesest silmapilgust», mida võib julgelt nimetada šokeerivaks armueksperimendiks.

Sarjas panevad teadusliku taustaga eksperdid vallalistest inimestest kokku kolm kõige paremini sobivat paari – kõik osalejad kohtuvad oma tulevasega esimest korda iseenda pulmas. Pärast pidupäeva proovivad kaasad neli nädalat kestva sotsiaalse eksperimendi käigus, kas niimoodi korraldatud abielu sobib ideaalse paarilise leidmiseks.

Eestis on ligi 100 000 vallalist, kes otsivad aktiivselt kaaslast – nad uurivad innukalt interneti tutvumislehti, käivad klubides, tegutsevad sõprusringkondades ja osalevad kiirkohtingutel, kuid tulutult. Sarja «Abielus esimesest silmapilgust» meeskond võttis ühendust rohkem kui saja vallalise eestlasega, kelle motivatsiooni, sobivust ja tausta põhjalikult kontrolliti. Taustauuringute järel tehti vallalistele ettepanek usaldada sobiva kaaslase leidmine ekspertidele – sai selgeks, et radikaalses ja julgust nõudvas eksperimendis nõustus osalema paarkümmend meest ja naist. Saate eksperdid psühholoog Kärt Kase, kultuuriantropoloogia doktor Aimar Ventsel ja seksuoloog Mare Pruks koostasid ühise otsuse alusel kolm kõige paremini kokku sobivat paari, kes astuvadki sarjas televaatajate ette.

Sari «Abielus esimesest silmapilgust» toob TV3 eetrisse kirge, põnevust, romantikat, emotsioone, tõelist draamat ja loomulikult armastust. Eksperiment algab vallaliste tutvustamisega, järgnevad uhked pulmad, mesinädalad ning jõutakse ka argipäevani. Idee pärineb neli aastat tagasi Taanist alguse saanud telesarjast, mida on tänaseks edukalt toodetud enam kui 15 riigis, näiteks Norras, Soomes, Lätis, Leedus, USAs, Austraalias, Hispaanias ja Venemaal.

Saade on eetris alates 2. septembrist kolmapäeviti kell 20 TV3s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles