Mida ütleb sinu kohta see, millist veini sa armastad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Millist veini sulle juua meeldib? Kas tavaliselt eelistad Chardonnay'd või hoopis Pinot Noir'i? Veiniekspert Samantha Anderson paljastab Cosmpolitanis, mida näitab inimese kohta see, millist veini ta eelistab.

  • Chardonnay

Chardonnay meeldib tavaliselt neile, kes on väga töökad, kuid samas kellele meeldib pidutseda. Seda veini eelistavad inimesed on head suhtlejad ja nad ümbritsevad end alati lõbusate ning sarnase mõtteviisiga inimestega.

  • Sauvignon Blanc

Sauvignon Blanc on sammuke kõrgemal Chardonnay'st. Need, kes enne armastasid Chardonnay'd, on nüüd edasi liikunud ning nende töökale loomule pakub aeg-ajalt lõõgastuks klaasike Sauvignon Blanci. Need inimesed armastavad ekstreemsusi: nad kas pingutavad elu nimel, et tähtajaks töö valmis saada või jooksevad alasti merre ujuma. Võib öelda, et nad osakavad elu nautida.

  • Pinot Noir

Pinot Noir on niivõrd rikkalik ja võimas vein. Seda sorti ei tasuks kergekäeliselt tellida. Need, kes väidavad armastavat Pinot Noir'i, on kas väga enesekindlad või lihtsalt osavad teesklejad.

  • Pinot Grigio

Selle sordi armastajad käituvad sageli nii, nagu nad kuuluksid mõnda salajasse rühmitusse, kuid tegelikult võib asi olla selles, et nad on üsna ebakindlad. Pinot Grigio on vein, mida kas armastatakse või vihatakse ja sama lugu on selle joojatega.

  • Cabernet Sauvingnon

Cabernet Sauvingnon'i joojad on sujuvad suhtlejad ja väga intelligentsed (ja võib-olla ka natuke üleolevad). Nad võivad nautida veini mõnda head raamatut lugedes või mõttekaaslastega feminismist rääkides. 

  • Šampanja

Šampanja meeldib neile, kel on elus üks eesmärk: pidutseda! Kuna šampanja on üsna kallis, armastavad seda eelkõige rikkamad inimesed. Ent seda ei tasuks neile pahaks panna, kuna nad on üldiselt väga lahked ja toredad inimesed.

  • Prosecco

Inimesed, kes joovad sageli Proseccot, teavad, et nad elavad keskklassi unelmas. Neile meeldivad uhked õhtusöögid, pikad golfimängud ja nad jagavad neid tegevusi lahkesti sotsiaalmeedia vahendusel teistega. Nad hõljuvad ühelt koosviibimiselt teisele, kandes endaga alati kaasas paari Prosecco pudelit.

  • Riesling

Rieslingut joovad need, kes on sama magusad kui see veinisort. Nad üritavad trendidest sammukese võrra ees olla ja neil on alati üks pudel Rieslingut külmkapis ootel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles