Meestele: 17 märki, et oled koos naisega, kellega peaksid abielluma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sinu ja sinu partneri vahel on tugev side ja olete armunud. Kuid kas oled leidnud ka inimese, kellega koos peret luua ja vananeda?

Abiellumine on suur samm ja selle jaoks peab olema partner, kes sulle täielikult sobib. Good Housekeeping toob meestele välja 17 märki, et oled leidnud naise, kellega peaksid abielluma:

1) Ta hoolib sinu sõprade käekäigust

Ta teab kõiki sinu sõpru ja on tõeliselt huvitatud, kuidas neil läheb. Su partner tahab, et ka su sõbrad oleksid õnnelikud, ja küsib nende käekäigu kohta.

2) Teil tuleb ühiselt reisimine hästi välja

Kui lähete koos reisile, siis saate hästi läbi ja ei tülitse isegi siis, kui kõik ei lähe plaanipäraselt. Te elate koos õnnelikult üle isegi spaapuhkuse, kus teid häirivad karjuvad lapsed ja ülerahvastatus.

3) Ta peab sind endiselt seksikaks

Märkad, et ta vaatab sind ilma põhjuseta meela pilguga ja peab sind seksikaks. Oled tema jaoks kõige kuumem mees ja sa tead seda.

4) Te jagate samu väärtusi

Te ootate oma suhtest samu asju, tahate mõlemad lapsi saada ja perekonda rajada. Hindate elus sarnaseid väärtusi ja tahate neid järgides koos elada.

5) Ta armastab sind kiita

Ta räägib sinust head oma sõpradele ja töökaaslastele. Ta on sinu üle uhke ja arvab, et oled kõige lahedam inimene, keda on kunagi kohanud. Sa oled tema tutvusringkonnas tõeline superstaar!

6) Su sõbrad kurdavad oma partnerite kohta selliseid probleeme, millega sina ei samastu

Kui teistel on oma partneritega teatud probleeme, siis sina oled oma kallimaga rahul ja ei ole kokku puutunud selliste muredega, nagu on teistel.

7) Ta on sinu suurim toetaja

Ta usub sinusse ja arvab, et saad kõigega hakkama. Isegi halbadel päevadel süstib ta sinusse enesekindlust ja on sulle igas olukorras toeks.

8) Ta teeb sinu nimel ohverdusi ja sina teed tema nimel samuti

Tahate teineteist õnnelikuks teha ja selle pärast olete vajaduse korral valmis loobuma enda soovidest ning teise inimese vajadustele vastu tulema.

9) Ta ei ürita sind muuta

Ta teab sinu negatiivseid külgi, kuid on nendega leppinud ega ürita sind iga hinna eest muuta. Kõikidel inimestel on oma vead ja ta hindab sind sellisena, nagu oled.

10) Su sõbrad on sinu üle õnnelikud

Su sõbrad on õnnelikud, et oled lõpuks enda kõrvale leidnud tõeliselt hea naise. Nad märkavad, et olete teineteisele loodud, ja hindavad teie suhet.

11) Saad temaga olla täielikult aus

Saad oma partnerile kõigest rääkida ja ta ei mõista sind hukka: seksuaalfantaasiatest, haigustest, tülidest perekonnas – absoluutselt kõigest.

12) Ta austab sinu salasoove

Ta teab, et sulle meeldib aeg-ajalt patustada ja rämpstoitu süüa. Ta ei mõista seda hukka, vaid toob sulle vahel seda ise, et sinu tuju paremaks muuta.

13) Ta on esimene inimene, kellega tahad sündmusi jagada

Kui varem võtsid pärast olulisi sündmusi ühendust oma parima sõbraga, siis nüüd räägid kõigest esimesena oma partnerile. Olete väga lähedased ja teineteisega seotud.

14) Sa tahad teda kaitsta

Isegi siis, kui ta ei vaja kaitsmist, tahad seda teha, sest armastad teda niivõrd palju.

15) Ta oskab tülitseda

Ta ei lähe tülitsedes väga endast välja ega tee sulle meelega haiget. Ta võib olla küll kuri, kuid suudate probleeme ilusti lahendada ja kompromissi leida.

16) Tal on väljaspool suhet oma elu

Tal on väljaspool suhet oma sõbrad, karjäär ja hobid nagu sinulgi. Olete mõlemad säravad iseseisvad isiksused, kes on otsustanud oma elud ühendada.

17) Sa tõeliselt igatsed teda, kui te ei ole koos

Kui te ei saa koos olla, siis tunned temast puudust ja tahaksid, et ta oleks kogu aeg sinu läheduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles