15 asja, mida võib alati kallima juuresolekul teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tihtipeale võib lugeda, kuidas üks või teine suhteekspert avaldab arvamust tegevuste suhtes, mida ei tohiks kindlasti kallima juuresolekul teha. Aga kuna suhtes on oluline aus olla ja ennast igast küljest avada, kas siis teatud tegevuste varjamine pole sama hea kui valetamine?

Seekord keskendume sellele, et ausas ja tugevas paarisuhtes peaks partneriga täiesti avameelne olema ning seetõttu pole mõtet teatud asjade pärast tema eest end varjata. Huff Post pani kirja 15 asja, mida võib alati kallima juuresolekul teha.

1. Söö kõike, mida hing ihkab. Ära arva, et naine peaks sööma vaid salatit, et saledat joont hoida. Meestele meeldivad naised, kes julgevad tellida rasvase burgeri ega varja oma head söögiisu. 

2. Pese hambaid ja kammi juukseid. Kes ütles, et igapäevaseid hoolitsusi tuleb teha üksinda vannitoas?

3. Hoolitse enda eest. See tähendab raseerimist, aeg-ajalt maiustamist ja kõike muud, mis kuulub sinu elu juurde.

4. Ole aeg-ajalt omadega sassis. Elu võib olla üsna keeruline, aga see ei tähenda, et sa peaksid seda varjama või sellega üksinda tegelema.

5. Karju. Kui miski sind endast välja ajab, siis sa ei pea end tagasi hoidma. Isegi mitte neil hetkedel, kui kallim seisab sinu kõrval. Sa oled kõigest inimene ja see on täiesti normaalne, kui soovid end vahel keskmisest valjemalt väljendada.

6. Vaata rämpstelevisiooni (tõsielusarju) ja kuula halba muusikat. Mõnikord ju võib.

7. Loe artikleid, mis õpetavad, kuidas tuleks paarisuhtes käituda ja olla. Ja naera kõva häälega.

8. Loe artikleid, mis paljastavad, mida tegelikult tähendab suhtes olemine. Jaga neid sotsiaalmeedias oma sõpradega.

9. Naera. Kui miski on naljakas; kui kallim ütleb midagi kelmikat; kui elu on lihtsalt nii naeruväärne, et sa ei oska teisiti reageerida.

10. Nuta. Vahel löövad lained pea kohal kokku ja pisarad hakkavad kontrollimatult voolama. Mis teha, ikka juhtub. Sellistel hetkedel ei tasu end tagasi hoida.

11. Kasuta hambaniiti. Suuhügieen on väga oluline.

12. Räägi oma soovidest ja vajadustest. Vahet pole, kas sa soovid koera, šokolaadijäätist või lubadust temalt, et ta toetab sind alati. Ütle talle, mida sa vajad.

13. Räägi oma unenägudest. Teiste inimeste unenägude kuulamine võib olla üsna tüütu, aga sa vajad oma ellu ju kedagi, kes oleks valmis kuulama, kui sa näed midagi eriti üllatavat unes. 

14. Räägi tulevikust. Kujutage koos ette, kuidas kahekümne aasta pärast istute ühise kodu terrassil ja paitate rahulolevalt lemmiklooma.

15. Jää iseendaks. Ära kuula kedagi ega usu ühtegi artiklit, mis käsivad sul kallima eest midagi varjata. Kui sina oled temaga aus, siis loodetavasti on tema ka sinuga aus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles