Kuidas tugevdada oma suhet kiire elutempo kõrvalt?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ära lase igapäevakohustustel segada suhet oma kallimaga! Isegi kõige tugevamates suhetes võib pikapeale säde kaduda, kui oma partnerile tähelepanu ei pöörata.

Romantilisteks õhtusöökideks ei ole kiire elutempo kõrvalt iga nädal kahjuks aega. Sellegipoolest on ka igapäevakohustuste kõrvalt võimalik oma suhet paremaks muuta. Yourtango annab nõu, kuidas väikeste asjadega suhet tugevdada.

1. Jätka sealt, kus su partner pooleli jäi

Kui su partneril on saanud mingit majapidamistööd tehes energia otsa, siis uuri, kas saad teda kuidagi aidata. Näiteks kui su kallim pesi nõusid, aga jättis selle pooleli, siis ära hakka selle pärast näägutama, vaid pese ise ülejäänud nõud ära. Kindlasti hindab ta seda väga ja tekitab temas tunde, et on armastatud.

2. Ära tekita ebaoluliste asjade pärast tüli

Kas sa valiksid pigem ideaalselt korras maja või ideaalse suhte? Tõenäoliselt pigem sooviksid omale ideaalset suhet. Selle pärast ei tasu vihastada väikeste tühiste asjade pärast, näiteks musta pesu vedelema jätmise pärast. Keskendu olulistele asjadele ja muuda oma suhtumist.

3. Jäta kirju

Enne kodust väljumist jäta esiku peegli peale väike märkmepaber, kus on kirjas «ma armastan sind». See võtab vähe aega ja muudab kallima tuju kindlasti väga heaks.

4. Vabal ajal sea oma partner prioriteediks

Pärast pikka tööpäeva võib olla tahtmine lihtsalt laiselda, kuid sinu partner tahaks ehk midagi muud teha. Üritage veeta vabal ajal võimalikult palju kvaliteetaega koos ja tulge teineteise soovidele vastu.

5. Mõelge välja oma rutiin

Alustage näiteks iga pühapäeva hommikut pannkookide ja kohviga. Jääge oma erilisele rutiinile kindlaks ja nautige hetki, mida saate koos veeta.

6. Keskendu enda vajadustele

Kui sul on kiire elutempo, siis unustavad paljud inimesed enda vajaduste eest hoolitseda. Luba omale iga päev vähemalt 15 minutit, kus keskendud ainult endale ja ei muretse kellegi teise pärast. Nii oled ise paremas tujus ja tänu sellele oled ka parem kaaslane oma partnerile.

7. Toeta oma kallima unistusi

Sinu partneril on kindlasti salajasi unistusi, mille poole ta tahab pürgida. Isegi rasketel päevadel ole oma kallimale toeks ja näita välja, et usud temasse ja toetad teda igas olukorras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles