Omapärane asi, mis võib reeta nii mõndagi su iseloomu kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Kallid naislugejad, kuidas teie rinnahoidjat selga panete? Enne, kui vastate «tavaliselt», mõelge hetkeks. Kas kinnitate rinnahoidja eespool ja keerate selle siis õiget pidi? Kas teie rinnahoidja käib üldse tagant kinni või on kinnituskonksukesed eespool?

Kehakeele- ja käitumiseekspert Patti Wood ütles, et see, kuidas naine rinnahoidjat selga paneb, võib tema iseloomu kohta väga palju reeta. «Kõik, mida sa teed – ja see, kuidas sa midagi teed – moodustavad ühtse loo sinu kohta ning pole mingit põhjust, miks aluspesul ei võiks selles loos olla oma osa,» selgitas Wood. 

Muutusid uudishimulikuks? Mõtle, kuidas sina rinnahoidjat selga paned ja loe altpoolt, mida võib see sinu kohta paljastada.

Kinnitad rinnahoidja konksud eestpoolt ja keerad siis rinnahoidja õiget pidi selga

Oled naine, kelle jaoks on oluline see, et teised teda tunnustaksid, hindaksid ja toetaksid. Hoolitsed selle eest, et sinu välimus läheks kokku rolliga, milles sa parajasti oled (ärinaine, ema, seksikas abikaasa vms). Eelistad ilusaid ja silmatorkavaid rinnahoidjaid, sa ei karda julgeid värve. Tõenäoliselt on su riidekapis tervenisti üks sahtel täis erinevaid rinnahoidjaid, sest kunagi ju ei tea, millist võib vaja minna. 

Kinnitad rinnahoidja eestpoolt, kuna siis võid kindel olla, et kõik konksud on korralikult kinni. Kui oled leidnud mõne rinnahoidja, mis teeb sind eriti õnnelikuks, siis tõenäoliselt jagad oma rõõmu teistega Facebooki või Instagrami vahendusel.

Tõmbad rinnahoidja selga ja kinnitad selle tagantpoolt

Sulle meeldib traditsioonidest kinni pidada ja sa käitud üldiselt nii, nagu sulle on terve elu õpetatud. Seega on loogiline, et sul on tavapärane rinnahoidja, mida saab kinnitada tagantpoolt, sest täpselt sellist õpetas ema sind kasutama. Sulle meeldib teistega aega veeta ja teistega hästi läbi saada. Kui mõni sõbranna vajab abi, et valida seksikat aluspesu või sportimiseks mõeldud rinnahoidjat, siis abistad teda hea meelega. 

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Eelistad rinnahoidjaid, millel on kinnitus eespool

Sinu jaoks on elutempo kiire ja leiad, et aega ei saa raisata. Eelistad eestpoolt kinnitatavaid rinnahoidjaid, kuna nendega ei pea kaua vaeva nägema ja saad kiirelt päeva alustada. Kuna sa ei taha aega raisata, siis oled nõus investeerima rinnahoidjatesse, mis on keskmisest kallimad – need on kvaliteetsemad ja peavad kauem vastu. Sa ei käi aluspesu soetamas koos sõbrannadega, kuna see võtaks liiga kaua aega. 

Paned rinnahoidja konksud kõigepealt kinni ja libistad alles seejärel pesu selga

Sulle meeldib, kui asjad on õigesti tehtud. See on ka põhjuseks, miks sa kinnitad rinnahoidja veel enne, kui oled jõudnud selle selga panna. Pesupoode külastad pigem üksinda ja tõenäoliselt on sul lausa kalendrisse märgitud, millal oleks paras aeg õige rinnahoidja osta. Eelistad aluspesu, mis on lihtne ja tagasihoidlik, liigne tilu-lilu sulle ei meeldi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles