Levinud asjad, mida suhtes olevad inimesed sageli kahetsevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Elus on asju, mille üle inimesed ei pruugi väga uhked olla. Tihti kahetsetakse aga just seda, kui midagi tegemata on jäetud. 

Female First toob välja kaheksa asja, mille tegemist või mittetegemist suhtes olevad inimesed sageli kahetsevad:

Pühendusega tätoveeringud – Oma partneri nime kehale tätoveerimine võis tunduda too hetk küll hea mõte, kuid tulevikus paljud inimesed kahetsevad seda. Sa ei pruugi oma noorena leitud partneriga elu lõpuni kokku jääda ja see võib tekitada järgnevates suhetes ebameeldivusi.

Alkoholi mõju all käitumine – Kui olete purjus, siis muutute mõlemad palju avameelsemaks ja võite paljastada oma suhte kohta liiga palju detaile. Kõikidele tuttavatele oma suhteprobleemidest rääkimine tekitab palju piinlikkust.

Narkootikumide proovimine – Nooremana võisite teha koos lollusi ja proovida lõbu pärast lausa narkootilisi aineid. Kuid tagantjärele mõeldes oli see rumal tegu ja teate nüüd, et naudingu saamiseks ei pea kasutama keelatud vahendeid.

Seksivigastused – Väga raju seksi ajal võite teineteisele füüsiliselt haiget teha. Kuigi see võis olla elu parim seks, siis hilisem halb enesetunne paneb seda tagantjärele kahetsema.

Liiga vara laste saamine – Kuigi vanemad armastavad alati oma lapsi, siis ikka mõtlevad nad vahel, kas äkki oleks enne laste saamist pidanud rohkem reisima või raha koguma.

Üheöösuhted – Suhtesse astudes hakkavad paljud kahetsema oma eelnevaid üheöösuhteid ja pea võõraste inimestega seksimist.

Sõitma mitteõppimine – Kui sinu partneril on juhiluba ja sinul ei ole, siis võib tekitada see sinus kadedust. Sageli ei ole juhiloa tegemiseks lihtsalt piisavalt raha ja siis hakkad kahetsema raha laristamist.

Sõprade kaotamine – Suhtesse astudes pühendad palju aega oma partnerile ja selle pärast suhtled oma sõpradega vähem kui vanasti. Nii võid oma sõpradest lihtsalt lahku kasvada. Üks hetk hakkad oma vanu sõpru igatsema, kuid ei tea, kuidas häid suhteid taastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles