Läbi aegade parimad seksinipid: 26-56

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Selleks, et voodis eriti heaks kaaslaseks muutuda ja kallimale parimat naudingut pakkuda, edastame teile läbi aegade parimad seksinipid. 

Kuna nippe on üsna palju, avaldame need mitmes osas. Esimesed 25 avaldasime eile õhtul, nüüd on järgmiste nippide aeg, mille koostamisel saime inspiratsiooni RedBookist.

26. Pööra rohkem tähelepanu mehe kõrvadele. Kõrvad on väga sensuaalsed. Ole mehe kõrvast umbes paari sentimeetri kaugusel ja hinga õrnalt välja, see ergutab kõrvas olevaid närve ilma, et stimulatsioon oleks liiga intensiivne. 

27. Ära unusta naermist. Kui reaalses elus olete kallimaga pigem tõsised ja vaoshoitud, siis magamistoas võiksite oma huumorisoonel lasta särada. Seks ei pruugi iga kord veatult aset leida, seega on tähtis, et oskaksite olukorra üle vajadusel naerda.

28. Söö rohkem maasikaid. Maasikad tõstavad sugutungi ja parandavad ainevahetust.

29. Joo klaasike veini, aga ära liiale mine. Valge vein võib mõjuda erutavalt ja aitab lõõgastuda, aga kui lähed veiniga liiale, siis võib su libiido kannatada. 

30. Seksi päev enne «päevade» algust. See võib kõlada imelikult, aga päev enne menstruatsiooni algust on võimalus kogeda kõige intensiivsemat orgasmi. 

31. Tehke midagi seksikat mõnel pärastlõunal. Tehke pikemad lõunapausid ja saage kodus kokku ajal, mil lapsed on veel koolis või lasteaias. Seksi kalendrisse märkimine ei kõla kuigi erutavalt, aga siis on vähemalt kindel, et te teete seda.

32. Vaata aeg-ajalt ka teisi mehi. Kui sinu seksuaalelus on olnud pikem paus, siis võõraste meeste vaatamine on üks parimaid viise, kuidas oma libiidot tõsta. Nägusate meeste jälgimine istutab mõtte seksist su pähe ja sa hakkad alateadlikult mõtlema sellele, milline võiks järgmine vahekord olla.

33. Osta uus aluspesu. Vahel piisab voodielu elavdamiseks sellest, kui ostad omale uue aluspesukomplekti. Uus seksikas aluspesu võib mõjuda üsna erutavalt nii sulle kui su kallimale.

34. Tee omale selgeks, milline on menopausiaegne seks. See, kui oled jõudnud menopausiikka, ei tähenda, et su voodielu peaks hääbuma. Vahel piisab vaid väikesest östrogeenidoosist, et voodielu taas elavdada. Räägi sellest oma naistearstiga.

35. Ütle mehele täpselt, mida ja kuidas sa tahad. Küsi ja sulle antakse. See on üks loogilisemaid nõuandeid, mida keegi sulle seksi kohta saab anda. Ole konkreetne ja ütle mehele, mida sa tahad kogeda. Kui tarvis, juhenda teda veidike ja anna talle märku, et oled valmis ka tema soove täitma. Tähtis on ju see, et te mõlemad kogeksite rahuldust.

36. Kasuta ära kõiki meeli. Ilmselt sa juba tead, mis su meest erutab, aga ära alahinda näiteks lõhna mõju. Teadlased on kindlaks teinud, et teatud lõhnad soodustavad naistel orgasmi saamist (näiteks lavendli ja kõrvitsapiruka lõhn). Osta sarnase lõhnaga massaažiõli ja kasuta seda orgasmi võimendamiseks ära.

37. Jäta püksikud jalga. Kõlab omapäraselt, aga teineteise kehade silitamine läbi kanga võib mõjuda väga erutavalt. See tekitab ootusärevust ja te kumbki ei jaksa oodata, millal saaksite teineteisel riided seljast rebida.

38. Keel on kõige olulisem. Kui teed mehele oraalseksi, ära keskendu ainult imemisele. Ka keele abil saab nii mõndagi ära teha: kujuta näiteks ette, et limpsid jäätist või pulgakommi ning käitu vastavalt. 

39. Oraalseksi ajal võib greibist abi olla. Seksiekspertide sõnul võib oraalseksi ajal kasutada mehe rahuldamiseks näiteks greipi. Lõika greibi sisse piisavalt suur auk ja kasuta seda siis, kui sa ei jaksa oma suuga mehele naudingut pakkuda. Mees võib sind vaadata sellise näoga, et sa oled hulluks läinud, kuid samas ei käsi ta sul lõpetada.

40. Julge katsuda oma keha. Naised, kes armastavad seksida, tunnevad end piisavalt mugavalt, et end ise rahuldada. See on parim viis, kuidas õppida oma keha tundma ja kindlaks teha, mis sulle meeldib ning mis mitte.

41. Puudutage teineteist. Terve keha massaaž mõjub stimuleerivalt ja võid kindel olla, et oled erutatud pealaest varvasteni. Alusta masseerimist partneri kätest ja liigu edasi rindkereni. Seejärel alusta varvastest ja liigu mööda jalga ülespoole.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

42. Mängige valgusega. Kustuta tuled, võta taskulamp ja valgusta oma kehal neid kohti, mida sa tahad, et partner suudleks või limpsiks. Alusta kaelast, kõrvadest, nibudest ja liigu edasi sinna, kus sa tahad partneri huuli tunda.

43. Ära unusta treenimast vaagnapõhjalihaseid. Seksinippide eelmises osas mainisime, et lisaks vaagnapõhjalihastele tasuks treenida ka näiteks kõhulihaseid ja alaselga, ent unustada ei tohiks kõige tähtsamat: Kegeli ehk vaagnapõhjalihaste harjutusi. Ühe korraga võiks neid harjutusi teha 25-30 tükki.

44. Magage alasti. Kui tavaliselt magad öösärgi või pidžaamaga, siis proovi vahelduseks alasti magamist. Alguses võib see olla harjumatu, aga ajapikku harjud sellega ära ja varsti ei soovigi sa enam magamise ajaks midagi selga panna.

45. Duši all polegi teab kui keeruline seksida. Esiteks tuleb mõelda sellele, et teil poleks libe, sest libisemisoht on duširuumis üsna suur. Ka asendit valides peaks mõtlema sellele, et kumbki teist ei kukuks. Vannituba võiks lambi asemel valgustada küünaldega, siis on valgus mahedam ja mõnusam. Loe lähemalt siit!

46. Otsi inspiratsiooni. Vaata näiteks ajakirju, videoid või filme, et leida inspiratsiooni oma voodielu elavdamiseks.

47. Seksige juba täna õhtul. Paarisuhtes olles on tugeva sideme hoidmiseks väga oluline see, et te seksiksite regulaarselt.

48. Üllata meest varahommikul. Eksperdid on kindlaks teinud, et mehe testosterooni tase on kõige kõrgemal varahommikul alates kella ühest kuni kella kaheksani. Kui vähegi võimalik, üllata meest seksiga selles ajavahemikus.

49. Muutke oma õhtust rutiini. Ärge istuge diivanile, et terve õhtu koos telerit vaadata. See on küll mugav lõõgastumisviis, aga sel moel unustate kiirelt intiimsuse. Valmistage hoopis üheskoos midagi head söögiks ja toitke teineteist kahvli või lusikaga. Vaadake kindlasti sel ajal ka üksteisele silma, silmside on ülioluline ja erutav.

50. Õrrita meest. Seksiga ei tasu kiirustada. Enne, kui asute asja kallale, õrrita meest näiteks väikse striptiisiga või mõnel muul moel.

51. Kasutage jääkuubikuid. Alguses võib jääkuubik olla väga külm, aga kui see hakkab soojal ihul sulama, siis harjud selle jahedusega ära ja see võib olla väga erutav.

52. Vanemate kodus seksimine võib olla hirmutav ja erutav. Mõned inimesed keelduvad oma vanemate kodus kallimaga seksimast, kuna see tundub justkui lapsepõlvekodu rüvetamisena. Ent leidub ka neid, kelle jaoks mõjub erutavalt mõte, et majas on veel inimesi ja nad võivad iga hetk teile peale sattuda.

53. Kasutage teisi kehaosi. Kaasake seksi terve keha, see muudab kogu kogemuse palju nauditavamaks. 

54. Eksperimenteeri oma välimusega. Seks on kõige kuumem siis, kui saate partneriga oodata midagi uut ja huvitavat. Lase omale uus soeng teha, osta mõni uus kostüüm, kasuta tavapärase huuleläike asemel punast huulepulka. Meestele meeldib mitmekülgsus.

55. Ole tihemini täiesti alasti. Sina võid ju muret tunda oma lodevamaks muutuva naha või kortsude pärast, aga pea meeles, et mees vananeb koos sinuga. Tema ei muretse väikeste ebaperfektsuste pärast ja talle meeldib sind ka vanemas eas alasti näha.

56. Minge koos ujuma. Veel seksimine aitab vallandada adrenaliini ja see muudab partnereid lähedasemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles